Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR
Erzurum'lularla ikinci kez bir araya geldiklerini anımsatan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, seçim startını da burada verdiklerini ifade etti. Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ise büyük hareketi başlattıkları günden beri partiye inanılmaz bir katılım olduğunu belirterek, “Ev ev dolaşın ve büyük birlik hareketini anlatın. 30 Mart’ta Çerkezköy Belediyesi’ne bayrağımzı dikelim ” dedi. “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek konuşmasını sürdüren Korkmaz, “Kızılpınar’da ne yaptıysak aynılarını Çerkezköy’de de yapacağız. Kırılan kalpleri onaracağız. Belediyenin kapıları vatandaşa 24 saat açık olacak. Çerkezköy’de aşsız, işsiz kimse kalmayacak. Biz Hz. Ömer’in adaleti ile geliyoruz” dedi.
 
 

 
 
BBP TÜRKİYE’NİN SİGORTASIDIR
BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, dün saat 14.30’da da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen programda Belediye Meclis Üyesi Adaylarını partililere tanıttı. Tekirdağ Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseri ile başlayan tanıtım programının açılış konuşmasını yapan BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, “Büyük Birlik Partisi her zaman Türkiye’nin sigortası olmuş, devlet bütçesinden tek kuruş yardım almamıştır. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu, yapılan yardımın tek bir kuruşuna bile dokunmadan iade etmiştir. İşte biz böyle bir liderin yol arkadaşlarıyız” dedi.
 
 

 
 
MİLLET UYANDI
Ali Ertem ve Remzi Garip’in önceden düşman olduğunu şimdi ise kanka olduklarını söyleyen Demircan, “Dağıttığınız erzakların kaynağı nereden geliyor? Böyle bir bütçeniz vardı da neden 10 yıldır vatandaşa erzak vermediniz? Belediyenin eski parayla 170 tirlyon borcu var. Bu para ile hangi hizmetleri yaptınız da biz göremedik? İlk 8’in içine 6 tane Remzi Garip’in adamını koydunuz. Ali Ertem hep Başbakana ve AK Parti’ye oy istiyor. Millet uyandı. 30 Mart’ta sizi sandığa gömecek” ifadelerini kullandı. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay’ın yıllardır bir kişiye bir bardak çay ısmarlamadığını söyleyen Demircan, “Remzi Garip hem AK Parti’ye hem CHP’ye adamlarını koydu. Çerkezköy’e geldiğinde elinden çanta ile kapı kapı dolaşıyordu. Nereden geldi bu paralar? Ortak paydaları Çerkezköy Belediyesi mi? 30 Mart’ta halkımız en iyi kararı sandıkta verecektir. 30 Mart’ta belediyeye Büyük Birlik Partisi bayrağını dikeceğiz” dedi.
 
 

 
 
PROJELER SLAY EŞLİĞİNDE ANLATILDI
Açılış konuşmasının ardından salonu dolduran partililere slayt eşliğinde BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz’ın projeleri anlatıldı. Düğün salonu, yüzme havuzları, spor tesisleri, kreş ve etüt merkezi, öğrenci ve kadınlar için konuk evleri, dar gelirli vatandaşlar için toplu konut, kültür merkezi, farklı mahallelerde pazaryerleri, üstgeçit, her mahallede vatandaşların belediyeye gitmeden su kartlarına su dolsurabileceği sumatik, yeni sanayi sitesi, sıcak aş projesi, hanımeli çarşısı, hayvanat bahçesi, hamam ve sauna, açık oto pazarı, kadın ve aile danışmanlık merkezi, derelerin ıslahı, hanımlara yönelik spor alanları, kongre ve fuar merkezi, metro ve metrobüs, caddelerin ışıklandırılması, kamyon ve tır garajı, katlı otopark, taziye ve kültür evi, huzurevi gibi projeler partililer tarafından oldukça beğenildi.
 
 

 
 
BU MİLLETİN ONURLU OYUNU BUNLARLA MI ALACAKSIN?
Programda daha sonra BBP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Tanıtımın ardından BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Faruk Korkmaz, Turan Demircan ve protokol üyeler hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 2004’te BBP çatısı altında siyasete başladığını ve 2014’te de BBP’de büyük hareketi başlattıklarını söyleyen BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, halka hizmetçi olmaya geldiğini kaydetti. Çerkezköy’ün derdine derman olacaklarını belirten Korkmaz, “Projelerimizi gördünüz. Bunların birçoğu Kızılpınar’da var. Çerkezköy’de bunlar var mı? Yok. 6 ay kala asfalt serdiniz. Milleti kandırmaya ve oyunu almaya çalışıyorsunuz. Başbakana ve AK Parti’ye oy istiyorsunuz. Bir tane eser gösteremiyorlar. Bunlara aldanmayın. Bunlara ‘geldiğiniz gibi gidin’ diyin. ‘Biz gönül adamı istiyoruz’ deyin. Bizim Meclis Üyesi Adaylarımız koltuk, makam sevdalısı değil. Bunlar Bulgaristan’da otelde yaşayanlar değil. Bunlar sizin derdinize derman olacak arkadaşlarımız. AK Parti para ve tırlarca erzak dağıtıyor. Sen bu milletin onurlu oyunu bunlarla mı alacaksın? 10 senedir fakire, fukaraya sırtını döndün. 30 Mart belediyeyi alacağız” diye konuştu.
 
 

 
 
BU YAPTIĞINI ALPERENLER UNUTMAYACAK
Cumartesi günü Sivas’ta olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Muhsin Yazıcıoğlu’nun posterini indirttiğini belirterek konuşmasına başlayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, “Bu ülkede 40 bin kişinin katili, 7 bin mehmetçiğimizin şehit düşmesine sebep olan, ömrünü bu ülkeyi bölmeye adamış, bebek katili terörist başının posteri asıldığında kafanı çevirip gidiyorsun da hayatını bu millete feda etmiş Muhsin Yazıcıoğlu’nun posterinden neden rahatsız oluyorsun? Bu yaptığını Alperenler, Türk Milleti unutmayacak” diye konuştu. Yerel seçim sürecinin genel seçim havasında geçtiğini söyleyen Karacan, “6 bin polisin görev yerini değiştirdi. Alo Fatih Hattı kurarak basının özgürce haber yapmasını engelliyor. Ama hiçbiri alınlarına çalınan kara lekeyi silemeyecek. Arkanıza devlet imkanlarını aldınız. Ondan sonra da halkın iradesi serbestmiş gibi millet karar versin diyorsun. 30 Mart’ta halk karar verecek. Alınınızdaki kara hep kalacak” dedi.
 
 

 
 
2009’DA 21 BELEDİYE ALDIK
AK Parti’nin tüm iktidar partileri gibi “Belediye iktidardan olursa daha fazla hizmet alacak” tezini savunduğunu söyleyen Karacan, “2009’da 21 belediye aldık. En az 3 kat daha fazla hizmet yapmadıysak adaylarımızı çekeceğiz. Sizin adaylarınızı destekleyeceğiz dedik. Bu kadar özgüvenimiz var. Çerkezköy’de de Büyük Birlik Partisi’ne verilen oylar boşa gitmeyecek. Burada bin 500 kişi var. Hep birinden 10 oy sözü alınsa Çerkezköy’de bu iş biter” dedi. Programın ilerleyen bölümlerinde Turgay Türker ve ilahi sanatçısı Sedat Uçar sahne aldı. Programa BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mücahit Çalgın, Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Saray Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, meclis üyesi aday adayları, ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ