Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

KORKMAZ ÇALIŞMALARINA ÇERKEZKÖY’DE DEVAM EDECEK
 
Önceki gün saat 17.30’da gerçekleştirilen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Dursun Yıldız, ziyaretten ötürü partililere teşekkür etti. 30 Mart’taki yerel seçimler öncesi yollara çıktıklarını kaydeden BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ise “Seçim çalışmaları çerçevesinde sivil toplum kuruluşlarına, derneklere ziyaretlere gidiyoruz. Bu kapsamda sizlere de geldik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi. BBP Tekirdağ İl Başkanı Hakan Şalcı ise “Belediye Başkan Adayımız Faruk Korkmaz’ı tanıtmaya gerek yok. Kendisi içinizden birisi olmakla birlikte Kızılpınar’da güzel çalışmalar yapmıştır. Çerkezköy’de de çalışmalarına devam edecek. Çerkezköy’de yapılmayanı yapacaktır. Bunun içinde hepinizden destek bekliyoruz. Birlikte belediyecilik sloganı ile Çerkezköy’ü, Trakya’da ilk ayak basılacak yer olarak hazırlayalım. BBP’ye emanet edelim. Belediyeyi BBP kadroları ile hep birlikte yönetelim. Türkiye’de yeni bir belediyecilik anlayışı gösterelim. Hepimiz el birliği yaparak başarılı olacağız. Tecrübeli kadromuz var ve ciddi projelerimiz var. Bunları da seçimlerden sonra halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz” diye konuştu.
 
“BELEDİYE BAŞKANI DEVLET MEMURU DEĞİLDİR”
 
Ziyarette konuşan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ise “Daha önce AK Partililer ile birlikte buraya gelip sizlerden oy istemiştik. Belediye başkan adayları açıklandıktan sonra AK Parti ile yolumuzu ayırdık. Biliyorsunuz belediye başkanları halkın malıdır. Belediye başkanlarını halk getirir ve halk götürür. Belediye Başkanları Devlet memuru değildir. Biz halkın sesine kulak verdik.  Çerkezköy’de belediye başkanı olmamı istediler. Biz kendilerine halk kimi istiyorsa onu çıkarın dedik. Bizlere kulak vermediler. Bizim başbakan ya da AK Parti ile işimiz yok” dedi. Belediye Başkanlığını ateşten gömlek olarak tarif eden Korkmaz, “Biz bu görevi aldık. On yılda Kızılpınar’da yaptıklarımızı gördünüz. Çerkezköy’de ne yaptıklarını söylesinler. Her belediye başkanı meydana çıktığı zaman kendi eserleri ile kendilerini anlatması lazım. Ancak ‘Biz başbakana AK Parti’ye oy istiyoruz’  diyorlar. Başbakan gelip size hizmet yapmaz. Dünya ile uğraşıyor. Ne olur hizmetçinizi iyi seçin. Çerkezköy’deki bazı vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde inanın başkanım siz gelmeseydiniz CHP’ye oy vereceğiz dediler” ifadelerini kullandı.
 
“KİMSE İLE PROBLEMİMİZ YOKTUR”
 
AK Parti’yi bölmediklerini kaydeden Korkmaz, “Sizi kandırıyorlar ve yanlış söylüyorlar. Biz sadece halkın sesine kulak verdik. Biz bunun için yola çıktık. Pırıl pırıl Türkiye’nin sigortası olmuş, şaibesiz bir partiden yola çıktık ve Büyük Birlik Partisi bayrağı altında görevi aldık. Bizim kimse ile problemimiz yoktur.  Eserlerimizi ve yaptıklarımızı anlatacağız. Sizlerde sandık başına gittiğinizde tercihinizi yapacaksınız” dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ