Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

“ŞEÇİM MASADA DEĞİL MEYDANLARDA KAZANILIR”
 
Programda açılış konuşmasını BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan gerçekleştirdi.  30 Mart Yerel seçimler öncesinde partinin seçim irtibat bürosunun açılışı nedeniyle toplandıklarını kaydeden Demircan, “Seçimlere çok kısa bir zaman kaldı. Seçimler masa başında değil, meydanlarda kazanılır. 15 gün önce başkanımızın katılımı ile kendisine söz verdik. Allah’ın izni ile biz size güvendik, inandık. Çerkezköy’de son günlerde dedikodu kazanları kaynıyor. Belediye Başkan adayımız son ana kadar çalışacaktır. Kulislerde Faruk Korkmaz’ın seçimlere on gün kala meydanlardan çekileceği konuşuluyor. Bunları söyleyen namussuzdur. Biz 21 yıllık tertemiz bir partiyiz. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun temsilcileriyiz. Yüzde birleri aldığımız zamanda meydanlardaydık, bundan sonra da meydanlarda olacağız. Bu bayrağı temsil etmede her zaman varız. Bazı partilerin bize para verdiği yönünde dedikodular var. Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarından fırıldak ve dönek çıkmaz. Bizi satın alacak parayı merkez bankası basmamıştır. Bizler burada Faruk Başkanın etrafından kenetlendik. O bizim komutanımız ve biz de onun askerleriyiz. Allah’ın izni ile 30 Mart’ta belediyeye Faruk Korkmaz’ı gönderip Büyük Birlik Bayrağını da dikeceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
“HALKIN GÖZÜNÜ BOYADIN”
 
Programda konuşma gerçekleştiren BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ise “Bu kardeşiniz 24 yıl şanlı şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerinde çalışmış, Türkiye’nin her bir yanını gezmiş, gittiği her yerden güzel örnekler almış, 2004’teki seçimler sonucunda o örnekleri Kızılpınar’da sergilemiştir. Kızılpınar’ın 2004 öncesine ve şimdiki durumuna bakın. Belediye Başkanları gelir ve gider. Önemli olan arkalarına bakmalarıdır. Çerkezköy’deki eserleri ile övünüp halktan oy isteme yüzü olmalıdır. Eserin yoksa halka çıkıp ne söyleyeceksin. Kızılpınar’a bakınız ve neler yaptığımızı görünüz. Yollardan dolayı bizi eleştiriyorlar. Sen Çerkezköy caddelerini süsledin püsledin halkın gözünü boyadın, ama altındaki o zehir saçan asbest boruları neden unuttun. Halkımızın zehirli suyu içmesine neden müsaade ettin” diye konuştu.
 
“KENDİSİNİN VE ETRAFININ CEBİ DOLUDUR”
 
Çerkezköy’de Bağlık Mahallesi’ne sınır çekildiğini kaydeden Korkmaz, “Çerkezköy’de bulunan diğer mahallerimiz de aynıdır. Sadece merkeze hizmet yapılmış. Kısaca merkezde yap boz işlemi yapılmıştır. Çıkıp eserlerinden bahsetsinler. Başbakan ve AK Parti için oy istemesinler. Kendileri için oy istesinler. Başbakan gelip hizmet vermez, fakir fukarayı gidip görmez. Sen göreceksin. Buranın mülki amirisin. Sabah 08.00’da günaydın anonsu ile başlayıp, arabama binip sokak sokak dolaşıp sorunları yerinde çözdüm. Aşsız işsiz bir tane insanım kalmadı. Artık içinizden birisi olarak huzurlarınızdayım. 30 Mart günü Çerkezköy’de BBP bayrağını belediyeye diktiğimiz zaman hizmeti göreceksiniz. Sanayinin bol olduğu bir yerde fakir insanın olmaması gerekiyor. Kendileri sanayici ile görüşmemişler, çünkü kendi cepleri ve etrafındakilerin cebi doludur. Fakir unutulmuştur, belediyeye gelen kovulmuş, dövülmüş, belediye kapıları kapatılmış ve kendi kaderine bırakılmıştır” dedi.
 
“KALPLERİNİ ONAR”
 
Korkmaz, “Bizim yaptığımız düğün salonunda kahvaltı programı gerçeklerdiler. Peki bizim yaptığımız eseri inceleyebildiler mi ? Vanlılar Derneği adına kahvaltı yapmışlar, ama Vanlıların hepsi buradadır. Dört bin tonluk su depomuz var. Kızılpınar’da benim vatandaşım arıtılmış tertemiz pırıl pırıl su içiyor. Havadan boruları götürecek projen varsa gel beraber yapalım.  Bu milleti uyutma. Beş ay kala hizmete başladın. Asfalt yapıp göz boyadın, sen önce Çerkezköylülerin kalbini onar. Kapıdan kovduğun, dövdüğün kişilerin gönüllerini onar” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ