Çolakoğlu da adaylığını açıkladı

Uzun yıllardır Kızılpınar'da ikamet eden Selahattin Çolakoğlu da, Kızılpınar Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıkladı.

SİYASET 4.02.2014 17:32:00 0
Çolakoğlu da adaylığını açıkladı

KIZILPINAR’IN ONURU BENİM ONURUMDUR

 

Çevresinden gelen destekler nedeniyle Kızılpınar Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu kaydeden Selahattin Çolakoğlu, “Farklı fikirleri saygı ile karşılayarak hoşgörü ile değerlendirmek gerekiyor. İşte bu nedenledir ki bu görev gerçekten ağır bir sorumluluk ister. Kızılpınar’da ikamet eden vatandaşlarımızın onuru benim onurumdur. Bu görevi onurumla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak ya da kaybetmek hiç önemli değildir. Birlikte bu bütünlüğü sergilemek zaten kazançların en hayırlısı değil mi?” ifadelerini kullandı.

 

“TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ”

 

Evli ve 5 çocuk babası olduğunu söyleyen Çolakoğlu, “1975’te Kızılpınar’a geldim ve 39 yıldır burada ikamet ediyorum. Yıllardır, önce Çerkezköy daha sonra da Kızılpınar’da zaman zaman resmi ve gönüllü olarak birçok sivil toplum örgütü ile vatandaşlarımıza hizmet verdim. Birlikte hareket edememekten, birliğimizi ve bütünlüğümüzü, kararlı bir şekilde sergileyememekten hepimiz şikayetçi olduk. Şikayet acizlere yakışır. Oysa biz aciz ve çaresiz değiliz. Artık hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Yarınlarımız yok olmadan silkinmeliyiz. Sadece ayaklarımıza değil geleceğimize çelme takılmadan sorumluluk almalıyız. Sorumluluk almalıyız ki birlik ve bütünlüğümüz ile bu güzel Kızılpınarımızda çocuklarımız için güvenli yarınların temelinin atılmasına katkıda bulunabilelim. Yoksa huzuru mahşerde bunun hesabı çok ağır bir şekilde bize sorulacaktır” dedi.

 

“TAKDİR HALKIMIZINDIR”

 

“Gerek siyasi, gerekse ekonomik ve sosyal gücümüzü birleştirmeli, birlikte hareket etmeli ve birlikte karar almalıyız” diyen Çolakoğlu, “Çıkar ve menfaat gözetmeksizin örnek bir birliktelik sergilemek gerekiyor. Farklı fikirleri saygı ile karşılayarak hoşgörü ile değerlendirmeliyiz. Bu görev gerçekten ağır bir sorumluluk istiyor. Kızılpınar’ın onuru benim onurumdur ve bu görevi onurumla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. 2014 yılı Yerel seçimlerinin tüm Türkiye’ye, İlçemize ve Kızılpınarımıza hayırlar getirmesini temenni ederim. Tecrübelerimi hayata geçirmek ve insanımızın hayatını bir nebze kolaylaştırmak için aday oldum. Takdir halkımızındır” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Gökhan YILMAZ