Gözden kaçırmayın

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’deUzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, yeniden CHP’de

5’İNCİ KEZ ODA BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİM
 
Ziyarette MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon ve partililer de Koray Önsel’e eşlik etti. Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, “12 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'da 647 delegenin 346’sının oyunu alarak 5’inci kez oda başkanlığına seçildim. Dört yıl boyunca görevimiz devam edecek. 1999 yılında görevi devraldığımda görev süremiz üç yıllıktı. 2006 yılında yapılan değişikliler ile birlikte başkanlık görev süersi dört yıla kadar çıkarıldı” diye konuştu.
 
SİYASETE UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUZ
 
Yerelseçimlerin yaklaştığını fakat ile siyasetinde büyük bir belirsizliğin hakim olduğunu öne süren Yaşar Kuş, “Bizler birer sivil toplum örgütüyüz. CHP’li Vahap Akay ve sizin gibi pırıl pırıl genç kardeşlerimizin siyasete girmesi bizleri oldukça mutlu etti. İnşallah kardeşlerimiz bu arenada kendilerini yıpratmazlar. İnşallah sizler için seçimlerde hayırlısı olur” dedi. Siyasetin oldukça zor ve meşakkatli bir iş olduğunun altını çizen Yaşar Kuş, “Odamız tüm siyasi partilere eşit mesafededir. Bin 300 üyemizin hepsinin aynı partiye oy vermesi gibi bir durum söz konusu değil. Üyelerimizin yönetimimize tavır almaması için siyasete uzak durmaya çalışıyoruz” dedi.
 
7 YAŞINDAN BERİ SİYASETİN İÇİNDEYİM
 
Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel ise seçimlerde en son kararı Çerkezköy halkının vereceğini ifade etti. Seçim yoluna girdiklerini ifade eden Önsel, “Başarılı olacağımızı düşünüyorum. 17 Şubat tarihine kadar meclis üyeliği adaylığı için süre var. AK Parti, CHP ve Demokrat Parti’de seçilenleri vatandaşlarımız denediler ve gördüler. Halk mevcut durumdan memnunsa tercihlerini onlardan yana kullanacaktır. Fakat biz halkın halinden memnun olmadığını düşünüyoruz” dedi. “İnşallah bu görev bize nasip olur” diyen Koray Önsel, “Türkiye’nin en genç Belediye Başkan Adayı olarak bu yola çıktım. Ailemin ve çevremin bir siyasi geçmişi var. Yedi yaşından beri siyasetin içindeyim” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ