Madde bağımlısı genç mahalleyi birbirine kattı

Tekirdağ’ da madde bağımlısı olduğu iddia edilen 19 yaşındaki genç, çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Çevredekilerin ikna çabalarına çanak antenleri söküp aşağı atarak karş

GÜNDEM 25.12.2013 13:24:00 0
 Madde bağımlısı genç mahalleyi birbirine kattı
KAYIPLARA KARIŞTI
 
Olay, Yavuz Mahallesi Narin Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Şahin O. ilk önce oturduğu 5 katlı evin çatısına çıktı. Şahin O., çevre sakinlerinin ve komşularının neden çatıya çıktığını sormasıyla çatıda bulunan antenleri aşağıya atmaya başladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekiplerini gören Şahin O. çatıdan çatıya atlayarak kayıplara karıştı.
 
TÜM ARAMALARA RAĞMENBULUNAMADI
 
Olay yerine çok sayıda polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, 112 ekibi hazırda bekledi. Şahin O. polis ekipleri ve çevredeki vatandaşların desteği ile yaklaşık 1 saat boyunca çatıda ve gidebilecekleri yerlerde arandı. Şahin O. tüm aramalara rağmenbulunamadı. Yavuz Mahallesi Narin Sokak’ta oturan vatandaşlar ise "Çatıda koşan birini gördük. Yukarıdan aşağıya bir şey attı. Hatta birisinin kafasına düşecekti son anda kaçtı. Sonra polisi aradık" dedi. Polis ekipleri Şahin O.'yu bulmak için arama çalışması başlattı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ