Başbakan için miting alanı hazırlanıyor

İlk olarak 2004 Eylül Ayı’nda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Uğurteks Boya Terbiye Fabrikası’nın açılışı için, 2006 Nisan Ayı’nda da Yıldızkent Toplu Konutları’nın a

GÜNDEM 5.12.2013 14:57:00 0
 Başbakan için miting alanı hazırlanıyor
HELİKOPTERLE ÇERKEZKÖY’E GEÇECEK
Kırklareli’ndeki Toplu Açılış Töreni sonrası bugün akşam saatlerinde Tekirdağ’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geceyi Tekirdağ’da geçirecek. Yarın saat 11.00’da Tekirdağ’da Toplu Açılış Töreni’ne katılacak olan Başbakan Erdoğan, Hükümet Caddesi’nde halka hitap edecek. Havaşartlarının elverişli olması halinde 15 dakikalık helikopter yolculuğunun ardından Tekirdağ’dan Çerkezköy’e gelecek olan Başbakan Erdoğan, Burada da Toplu Açılış Töreni’ne katılacak.
 
 
 
ÇERKEZKÖY ZİYARETİ İÇİN MİTİNG ALANI HAZIRLANIYOR
Çerkezköy’deki Toplu Açılış Töreni Kapalı Pazar Yeri yanında hazırlanan miting alanında gerçekleştirilecek. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanı stablize malzemeyle kaplayan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri, daha sonra miting alanında asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Miting alanında 4 adet de helikopter pisti yer alacak. Burada Çerkezköy Belediye Başkan Adayı’nı da açıklaması beklenen Başbakan Erdoğan, halka hitap ettikten sonra 5 dakikalık helikopter yolculuğunun ardından Çorlu’ya geçecek.
 
BAŞBAKAN, ONURUNA VERİLECEK OLAN YEMEÐE KATILACAK
Çorlu’da saat 15.00’da gerçekleştirilecek olan Toplu Açılış Töreni’nin ardından burada halka seslenecek olan Başbakan Erdoğan, akşam saat 18.30’da da Tekirdağ Valiliği tarafından Silverside Otel’de verilecek olan akşam yemeğine katılacak. Başbakan Erdoğan akşam yemeğinin ardından 40 dakikalık helikopter yolculuğunun ardından Edirne’ye geçecek.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ