Unutmadık, Unutmayacağız, Yaşatacağız

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay yaptığı açıklamada, Çerkezköy Gazi Osman Paşa İlkokulu’nun adının değiştirileceğini belirtti. Kaymakam Kubilay okula, 10 Kasım 2012 tarihinde, Siirt Pervari’

GÜNDEM 7.11.2013 20:08:00 0
Unutmadık, Unutmayacağız, Yaşatacağız
 ŞEHİT AİLESİ İLE OKULU GEZDİ
Şehit ailesi ile birlikte okulu ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Gazi Osman Paşa İlkokulu’nun adının ‘Gaziosmanpaşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’ olarak değiştirildiğini ifade etti. Kaymakam Kubilay daha sonra şehidin babası Mustafa Ersoy ve annesi Hatun Ersoy’la birlikte okulu gezdi. Okulun isim değişikliği konusunda emeği geçen başta Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya olmak üzere herkese teşekkür eden Kaymakam Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul idaresine, bu değişiklik doğrultusunda gerekli hazırlıkların yapılması talimatını verdi.
 
VELİLERLE DE GÖRÜŞTÜ
Okul bahçesinde velilerle de görüşen Kaymakam Metin Kubilay, bahçe düzeni ve temizliği konularında yetkilileri uyardı. Denetlemeye okul kantini ile devam eden Metin Kubilay, daha sonra sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Okuldaki doğalgaz dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledikten sonra, son olarak toplantı salonundaki öğrenci velileri ile görüşen Kaymakam Metin Kubilay, görüşmenin ardından ziyaretini sonlandırdı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ