Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

GÜVEN ŞEHRİ TEKİRDAĞ
Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya kutlamaları kabul ederken, Bayramlaşmaya gelenler bayram alanına eşleri ve çocukları ile birlikte geldi. Bayramlaşmanın bitiminde Vali Yerlikaya, basın mensuplarının Kurban Bayramı ile ilgili sorularını yanıtladı. Vali Yerlikaya; “Bu şekilde, toplumumuzun her kesimin bir arada olduğu bayramlaşmaların, 3.sünü şehrimizde gerçekleştiriyor olmaktan son derece mutluyuz. Bugün burada bayramlaşmaya gelen, devleti temsil eden bizler ve milletimiz; yani esnafımız, köylümüz, şehirlimiz hep beraber bir aradayız. Şehrimiz Tekirdağ,  bir huzur ve güven şehri. Bu manzara bunun en bariz göstergesi. Buraya bayramlaşmaya gelen ve gelemeyen tüm Tekirdağlı hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını kutluyor, selamlarımı sunuyorum” dedi.
 
KATILIM YOĞUN OLDU
Bayramlaşmanın ardından Vali Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ve bayramlaşmaya gelenler, Zübeyde Hanım Çay Bahçesinde çay içtiler. Bayramlaşma Programına; Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek eşi Düriye Erkek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve eşi Münevver Dalgıç, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve eşi Zehra Şimşek, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel ve eşi Fatma Yel, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Saraç ve eşi Figen Saraç, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Siyasi Partilerin İl Başkanları ile üyeleri, STK’ların başkan ve temsilcileri, Kamuya bağlı Kurum ve Kuruluşların Müdürleri ve çalışanları, Emniyet Teşkilatı personeli ve eşleri, muhtarlar ile merkez ve köylerden gelen vatandaşlar katıldı.
 
HASTALARLA DA BAYRAMLAŞTI
Bayramda Vali Yerlikaya ve Eşi Hatice Nur Yerlikaya Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Kurban Bayramında, Vali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte, Tekirdağ Devlet Hastanesini ziyaret eden Yerlikaya, burada Göğüs Hastalıkları bölümünde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Vali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya, hastaların ve beraberindeki yakınlarının ve Hastane personelinin Kurban Bayramlarını kutladı. Hastane yetkililerinden hastaların durumları ile ilgili bilgi alan Vali Ali Yerlikaya, hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi.
 
 
YAŞLILARI UNUTMADI
Vali Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte daha sonra Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi'nde kalmakta olan Huzurevi sakinlerini ve yine aynı yerdeki çocuk yuvasında kalmakta olan çocukları ziyaret ederek, Kurban Bayramlarını kutladı. Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, ziyareti sonunda burada bulunan çocuk yuvasını da ziyaret etti. Çocuk Yuvası ziyaretinde Vali Yerlikaya, burada kalan çocukların bayramlarını kutlayarak, çocuklara bayram harçlığı verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ