Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Çerkezköy Belediyesi Eylül Ayı Altyapı Koordinasyon Toplantısı’nda ilçe genelinde yapımı devam eden altyapı çalışmalarının sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar görüşüldü. Belediyenin devam eden projeleri, TREDAŞ, GAZDAŞ ve Türk Telekom tarafından yapılan kazılar ve bu kazılar sonrası yapılması gereken beton tamirleri konuları masaya yatırıldı. Bu çerçevede Tredaş’ın Tepe Emlak Konutları, Kuşbahçe Konutları ve Koza Park Bölgesi’ndeki çalışmalarını hızlandırması gerektiğini belirten Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, asfaltlama çalışmalarına başlayabilmek için bu çalışmaların sonlandırılmasını beklediklerini ifade etti.
 
ELEKTRİK DİREKLERİ DÜZELTİLECEK
Toplantıda TREDAŞ’ın çalışmalarından duydukları rahatsızlığı dile getiren GAZDAŞ yetkilileri, “Yapılan kazıların kapatılma işleminden haberdar olamıyoruz. Bu nedenle iki hat arasındaki mesafe konusunda bilgi sahibi olamıyoruz” diye konuştu. Hükümet Caddesi-Pınarça Deresi Köprüsü’nün yıkılıp yeniden yapılması için buradaki hatların deplase edilmesi gerektiğini ifade eden Kemal Gümüş, “Yıldırım Beyazıt Mahallesi Yetim Sokak’ta yol etrafında eğik duran elektrik tellerinin acilen deplase edilmesi gerekiyor” dedi.
 
BİR SONRAKİ TOPLANTI 24 EKİM’DE
Bir sonraki Altyapı Koordinasyon Kurulu’nun 24 Ekim’de toplanmasına karar verilen toplantıya Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Çerkezköy Belediyesi Harita Mühendisleri Ersan Bahtiyar ve Erhan Koç, Çerkezköy Belediyesi İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Faruk Şen, Çerkezköy Şehir Bölge Plancısı Uğur Er,  Türk Telekom İşletme Şefi Ogün Çelik, Gazdaş, TREDAŞ ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.
 
Haber / Asım YAVUZ