Yeni atanan öğretmenlerle kaynaşma toplantısı yapıldı

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Suat Yüksel, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı öncesi yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi

GÜNDEM 16.09.2013 08:02:00 0
Yeni atanan öğretmenlerle kaynaşma toplantısı yapıldı
ÖĞRETMENLER BİR ARAYA GELDİ
Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik tanışma, moral ve motivasyon toplantısı düzenlendi. Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu konferans salonunda önceki gün saat 15.00’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel “Eğitimde kalite ve huzuru ilke edinmiş biri olarak yeni ilçe olan Kapaklımız’da yeni bir heyecan ve ruh ile hizmet etmenin, hep birlikte el ele vererek şehri her alanda bir adım ileri götürmenin mücadelesini vereceğimizden emin olunmasını temenni ediyorum” dedi.
 
“BİZİM İÇİN BÜYÜK MORAL OLACAKTIR”
Yüksel “İçinde bulunduğumuz çağın gerektirdiği teknolojik ve bilimsel yenilikleri yakından takip ederek, milli ve manevi değerlerimizden kopmadan, evrensel değerlere sahip, güçlü Türkiye’nin parçası olabilecek, sağlıklı ve eğitimli nesiller yetiştirmek birinci görevimiz olmalıdır. Bunu yaparken yapımızda dinamik bir öğretmen kadrosu, donanımlı yöneticiler ve heyecanlı eğitim ordusunu görmek bizim için en büyük moral olacaktır. Bizler büyük Türkiye’nin bir parçası olduğumuzu unutmadan, bakanlığımız belirlediği adımları izleyerek, yerel değerlerimize saygılı, olabildiğince esnek ve inovasyona dayalı, vizyoner yenilikçi ve değişimci bir anlayış ile sorunlardan kaçmayan, sorun çözmeye odaklı, iştişari bir yönetim sergileme gayreti içinde olacağız” ifadesini kullandı.
 
“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”
Eğitime önem verdiğini belirten Yüksel “İnsan kaynaklarımızı en verimli kullanma adına kaybedecek tek bir bireyimiz ve kaybedecek bir tek saniyemiz bile olmadığı şuuru ile bütün Kapaklı halkını, özellikle fedakar ve cefakar öğretmenlerimizi onlara liderlik eden yöneticilerimiz ve kendileri için gece gündüz demeden çalışarak ülkemizin kaderinde söz sahibi olmaları için her türlü fedakarlığı yapacağımız öğrencilerimiz sevgi ve saygı ile kucaklıyorum” dedi.
 
“BOYNUMUZUN BORCUDUR”
Ülkenin kültür mozaiğinde önemli bir yer tutan Kapaklı’yı hak ettiği yere çıkarmanın en büyük borçları olduğunu ifade eden Yüksel “Eğitimle ilgili bütün paydaşların katılımıyla belirlenecek stratejiler doğrultusunda tespit edeceğimiz hedeflere ulaşmak, ilçemizin kendi gerçeklerini kabul etmekle beraber makus talihe boyun eğmeden çalışarak şehrimizin akademik, sınav başarısını ve ölçülebilir göstergelerini yükseltmek bize verilen en büyük ödevdir. 2023 yılına hazırlanan Türkiye’nin bir parçası olarak 2023 vizyonuna uygun bir Kapaklı için hep birlikte el ele çalışmak ümidindeyim” dedi.
 
KOKTEYL İLE SON BULDU
Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Suat Yüksel’in konuşmasının ardından Kapaklı’ya atanan öğretmenlerin heyecanı, sıkıntıları ve beklentileri konuşuldu. Toplantının ardından öğretmenlere kokteyl verildi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ