Kaymakam Kuzulu ile ilk bayram

İlçemizin çiçeği burnunda Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun Kapaklı’da geçireceği ilk milli bayram olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı dün açıklandı. Kapaklılılar, ilk defa bi

GÜNDEM 30.08.2013 12:17:00 0
Kaymakam Kuzulu ile ilk bayram
PROGRAM SAAT 09.00’DA BAŞLAYACAK
 Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu başkanlığında toplanan kutlama komitesi tarafından belirlenen program bugün saat 09.00’da Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek olan çelenk sunma töreni ile başlayacak. Çelenkler Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ferhat Kaanoğlu ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından Atatürk Anıtı’na sunulacak.   
 
ŞANLI BAYRAĞIMIZ GÖNDERE ÇEKİLECEK
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi ile devam edecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Jandarma Astsubay Çavuş Akif Bebek yapacak. Kutlama programı Kaymakamlık makamında 09.20-10.00 saatleri arasında yapılacak olan Tebrikat Töreni ile devam edecek.  
 
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER EVLERİNDEN ALINACAK
 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı çerçevesinde Atatürk Meydanı, Atatürk Anıtı, özel işyerleri ve caddeler TEDAŞ tarafından ışıklandırılacak. Gerekli emniyet tedbirleri Emniyet Müdürlüğü ve Garnizon Komutanlığı’nca sağlanacak. Törene katılmak isteyen ve ilçemizde ikamet eden şehit aileleri ve gazilerin, Kapaklı Belediyesi tarafından temin edilecek araçlarla evlerinden alınarak törene katılımları sağlanacak.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ