Çalışmaları yerinde inceledi

Kırklareli Belediye Başkanı Avukat Cavit Çağlayan, meclis üyesi Koray Çelikkanat ile birlikte Kocahıdır Mahallesi Balaban Baba mevkiine giderek çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM 28.08.2013 08:33:00 0
Çalışmaları yerinde inceledi
ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kırklareli’de sıcak ve soğuk asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çağlayan “Haziran Ayı’nda başlayan asfaltlama çalışmaları kapsamında ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokakları soğuk ve sıcak asfalt ile yeniliyoruz. Yaklaşık 40.000m2 sıcak ve 45.000m2 soğuk asfaltlama çalışmalarımız sonucu mevcut bozuk asfaltlar önce kemirici makine ile sökülüp, daha sonra ise asfaltlama çalışmasıyla yenilenmiş durumda vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Yaptığımız çalışmalar ile birçok cadde ve sokakta asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Umarım, yolların yapılması ile ulaşım rahatlamış ve yaşanılan sıkıntılı durumlar son bulmuştur” dedi.
 
 BOZUK YOLLARI İNCELEDİ
Önceki gün de Demirtaş Mahallesi’ne giden Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan temizlik çalışmalarını ve Tredaş müteahhit firmasının alt yapı çalışmalarını yapmasından dolayı bozulan yolları inceleyerek, bir an önce çalışmaların bitirilmesi talimatını verdi. Başkan Çağlayan “Kırklarelin’de Doğalgaz ve Terdaş’ın alt yapı çalışmalarından dolayı üst yapı oldukça hasar gördü. Belediye Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmaları ile cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. Demirtaş Mahallemizde Tredaş müteahhit firması alt yapı çalışmasını tamamlamış fakat üst yapıyı olduğu gibi bırakmış durumda. Belediye Başkanlığımızca süren çalışmalarımızın yanında Tredaş müteahhit firması yetkilileri ile irtibata geçip, çalışmalarını daha dikkatli ve düzgün bir şekilde tamamlamaları için uyarılarda bulunuyorum. Cadde ve sokaklarda başlattığımız temizlik çalışması ile daha temiz yaşanabilir bir çevre yaratmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın da duyarlı olup, çevrelerini temiz tutacağına inanıyorum” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER