Olmayacak duaya amin demeyiz

Belediye Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında üç eksikle toplanan Kızılpınar Belediye Meclisi’nde 2 gündem maddesi görüşüldü. Toplantı önce belediyenin çalışmalarıyla alakalı bilgi

GÜNDEM 2.08.2013 22:28:00 0
Olmayacak duaya amin demeyiz
Kızılpınar Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 15.00’da Meclis Toplantı Salonu’nda geçekleştirildi.
İFTARIMIZI VATANDAŞIMIZIN SOFRASINDA AÇTIK
Belediye Başkanı Faruk Korkmaz başkanlığında yapılan toplantıya meclis üyelerinden Ali Kaya Bektaş, Murat Gök ve Yavuz Kütük katılmadı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce beldede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Ramazan ayı boyunca vatandaşları evlerinde ziyaret ettikleri belirterek, “İftarımızı vatandaşımızın sofrasında açtık. Onların sıkıntılarını dinledik” dedi.
TEK SIKINTI SU
Kızılpınar halkının tek sıkıntısının su olduğunu söyleyen Başkan Korkmaz, “Ziyaretlerimizde kendilerine bu sıkıntının devam eden altyapı çalışmalarından kaynaklandığını ifade ettik. İnşallah en kısa zamanda altyapı çalışmalarını tamamlayıp, bozulan yollarımızı da asfaltlayarak halkımızın sıkıntılarını gidermiş olacağız” diye konuştu.
BİN 25 KOLİ ERZAK PAKETİ DAĞITTIK
Ramazan ayı içerisinde 400’ü Çerkezköy Belediyesi’nden temin edilen toplam bin 25 koli erzak paketinin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldığını belirten Başkan Faruk Korkmaz, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bin 60 koli erzak paketi dağıtmış olmakla övünüyor. Halbuki biz belde belediyesi olmamıza rağmen bin 25 koli erzak paketi dağıttık” açıklamalarında bulundu.
RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Beldedeki tüm park ve mezarlıklar ile cami çevrelerinin temizlendiğini ve Ramazan Bayramı’na hazır hale getirildiğini sözlerine ekleyen Başkan Korkmaz, 6 Ağustos Salı günü Kızılpınar Belediyesi olarak Trakyum Restaurant’ta iftar yemeği vereceklerini kaydetti.
HALKIMIZ YÜRÜ DERSE YÜRÜRÜZ
Çerkezköy’de siyaset arenasının iyiden iyiye kızıştığına dikkat çeken Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, “Aday adayları birer birer açıklanmaya başladı. Biz de bayram sonrası yapacağımız açıklamayla siyasete ne şekilde devam edeceğimizi halkımıza duyuracağız. Biz olmayacak duaya amin demeyiz. Ancak halkımız yürü derse yürürüz” ifadelerini kullandı.  
GÜNAY, KOMİSYONA GÖNDERİLMESİNİ İSTEMEDİ
Kokmaz’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde Satılmış Besdil ve Müzeyyen Besdil’in dilekçesi görüşüldü. 819 ada 1 parsel ve 817 ada 2 parsel içinde bulunan yolun kaldırılmasına ilişkin talep Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay’ın ret oyuna karşılık görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na havale edildi. Toplantının ikinci ve son gündem maddesinde ise Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın 10 yıllığına kiraya verilmesi konusu görüşüldü. Bahse konu gündem maddesi de meclis üyesi Nevzat Teker’in ret oyuna karşılık oy çokluğu ile kabul edildi. Korkmaz bir sonraki toplantının 4 Eylül Çarşamba günü saat 14.30 yapılacağını belirterek toplantıya son verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ