Yarınlar bugünden daha güzel olacak

CHP’liler ve Kapaklılılar önceki akşam Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 29.07.2013 11:37:00 0
 Yarınlar bugünden daha güzel olacak
RAMAZANDA SEVGİ VE HOŞGÖRÜ ÜST DÜZEYE ÇIKAR
Recep Güven Parkı'nda düzenlenen ve yüzlerce kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, iftarı düzenleyerek insanları bir araya getiren ilçe teşkilatına teşekkür etti. Ramazan ayının önemine dikkat çeken Öztrak “Ramazan ayı birlik, beraberlik, birbirimize olan hoşgörümüzün bir üst düzeye çıktığı aydır. Tokun açın halinden anlayan, masumların yoksulların da iyi anlaşıldığı aylardır” dedi.
BİRBİRİMİZİ SEVMELİ VE MUHABBET GÖSTERMELİYİZ
Ramazan ayının insanların birbirini düşünmesi, sevmesi gereken, şefkat ve muhabbet göstermesi gereken ay olduğunu söyleyen Öztrak “Ben herkesin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
EMEĞİNİZ VE KATKINIZ BÜYÜK
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer de partililerle birlik ve beraberlik içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu mübarek günlerde insanları kaynaştıran, paylaştıran, Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimine teşekkür den Yüceer “Daha belde yönetimi iken örnek bir teşkilat olan ilçe örgütümüz özverili, birbiri ile canpare çalışmaları ile bizlere desteği çoktur. Bilerek ve yanlışlıkla kendilerini kırdıysam mübarek günlerde onlardan özür diliyorum. Haklarını bana helal etsinler. Gerçekten çok emeğiniz ve katkınız bizim üzerimizde var” ifadelerini kullandı.
İNAÇLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKLER
Büyükşehir Yasası kapsamında Kapaklı’nın ilçe olduğunu anımsatan Yüceer “Tekirdağ ve örgütümüze çok büyük katkılar sunacağınıza inanıyorum. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra birlik beraberlik ve uyumlu bir şekilde büyük bir inançla çalışmaya devam edecekler” dedi.
BAYRAĞIN DALGALANMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Bir toplumun ve halkın ibadetini geleneğini göreneğini yaşayabilmesinin ve gelecek kuşaklara aktarabilmesinin, bayrağın dalgalanmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Yüceer “Bugünlerde bu sofrada ibadetimizi özgür bir şekilde yapabiliyorsak, kula kulluk değilde  allaha kulluk edebiliyorsak, bayrağımızı dalgalatabiliyorsak, bayramları doya doya yaşayabiliyorsak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ile canı pahasına bu ülke için mücadele edenler sayesindedir. Onları rahmetle anıyoruz” diye konuştu.
ÖZGÜRLÜKLERİN KISITLANMASINI İSTEMİYORUZ
Bu anlamlı günde duaların ve duyguların bir olduğunu söyleyen Yüceer “Her ramazanda birlik beraberlik, dayanışma, paylaşma kardeşlik duygularımızı pekiştirerek yaşıyoruz” dedi. Ülkemizde ve Müslüman coğrafyada üzücü olaylara tanıklık ettiklerini söyleyen Yüceer “Irak, Filistin, Suriye'den sonra şimdi de Mısır'da istemediğimiz olaylar oluyor. Bizler kardeş kardeşi öldürmemesin, kimse kimseden farklı bir yaşam sürmesin, özgürce ibadetlerini ve inançlarını yapabilsinler istiyoruz. Özgürlüklerinin kısıtlanmasını istemiyoruz. Özellikle ülkemizde yaşanan gençlerin haklarını arayanların özgürlüklerinin kısıtlanması, gençlerimizin öldürülmesi ne insana ne de başka ülkeye özü Müslümanlık olan sevgi, adalet hoşgörü olan yaratılanı yaratandan dolayı seven ne olursa olsun gel diyen biz Müslümanlara yakışmıyor. Duamız bu duygularımızın gerçekleşmesidir. Savaşsız bir yaşam istiyoruz. Birlik ve beraberlik için çok daha fazla çalışacağız” ifadelerini kullandı.
ÜLKEYE ÖRNEK OLDUNUZ
CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de, Ramazan ayının mübarek bir ay olduğunu söyledi. Ramazan’ın insanların bir araya geldiği, acılarını paylaştığı, mutluluklarını ve sevinçlerini paylaştığı ve sevinçlerinin kat kat artığı bir ay olduğunu kaydeden Köprülü “Bu aylarda insanlar kucaklaşır, o bir araya gelmenin vermiş olduğu güçle birlikte geleceğe daha umutla bakarlar. Ramazan ayında Tekirdağ ve Kapaklı' da bir kez daha umutlandık” dedi. Yüzlerce insanın aynı sofraya iftar açtığını ifade eden Köprülü “Bizler bütün Türkiye'ye örnek olduk. Bugünlerde 76 milyonun kardeşçe yaşayacağı, birbirine omuz vereceği, güç vereceği zamanlarda Kapaklı olarak bütün ülkeye örnek oldunuz” dedi.
GELECEK BUGÜNDEN DAHA UMUTLU OLACAK
Köprülü, birlik ve beraberliğin umutla ve kardeşçe ülkede devam edeceğini ifade ederek “İnanıyorum ki Ramazan ayının bereketi bolluğu aynı coşku ile bütün Türkiye'de devam edecektir. Bugünden itibaren şunu somut olarak görüyorum ki, yarınlar bugünden daha güzel olacak. Gelecek bugünden daha umutlu, daha çağdaş daha mutlu ve daha kardeşçe olacak. Bu masa etrafında kardeşçe, dostça, oluşan insanların sayısı arttığı zaman olacak. Gelecekte aynı sofralarda ve masalarda ekmeğimizi, yaşamı ve mutluluğumuzu bölüştüğümüz, acılarımızı paylaştığımız günler gelecek” diye konuştu.
KATILIM YOĞUNDU
Güzel günlerin inanan insanlar ile geleceğini söyleyen Köprülü “Sizler inanan ve geleceğe umutla bakan insanlarsınız” dedi. Düzenlenen iftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Milletvekilleri Dr.Candan Yüceer ve Emre Köprülü, İl Başkanı Recep Palabıyık, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İl Genel Meclis Üyeleri Sami İkizler ve Zeki Gürcün, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Metin Dönmez, Aktaş Güler ve Ensar Sivri, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Zafer Akgün ve Veysel Güven, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, Karaağaç Eski Belediye Başkanlarından Onur Karahanlar, partililer ile vatandaşlar katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ