Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri ile birlikte 2013 yılı KÖYDES programı içerisinde yer alan Erikli-Danişment-Koruklu-Şabanmera Köy yolu 10 Km 2.kat asf

GÜNDEM 13.07.2013 09:43:00 0
 Asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
TARLALARDA DA İNCELEME YAPTI
Kaymakam Bekir Dınkırcı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri İl Genel Meclisi Üyesi Sebahattin Karaman, Şabanmera Köyü Muhtarı Mustafa Çetinel, Küçükdoğanca Köyü Muhtarı Hüseyin Soran ve Koruklu Köyü Muhtarı Hayati Dağlı çalışmaları yerinde görerek, Bakımevi Sorumlusu Mustafa Erek'ten kapsamlı bilgiler aldılar. Dınkırcı yaptığı açıklamada, yapılan çalışmanın bölgeye hayırlı olmasını temenni ederek “Bu çalışmalar için başta Valimiz Hasan Duruer olmak üzere emek, destek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Alandaki çalışmaların dönüşünde, Dınkırcı, ayçiçeği ve çeltik tarlalarında incelemelerde bulundu.  Karahisar Köyü’nden Mustafa Küçük’le sohbet eden Dınkırcı, çeltik ekimi ve ilaçlanması ile ilgili bilgiler aldı.
 
AİLE BÜTÇESİNE KATKI SAĞLAMALI
Daha sonra yol üzerindeki Kılıçköy’de bulunan köy pazarını ziyaret eden Dınkırcı, esnaflarla sohbet ederek ürünler hakkında bilgiler aldı. Bu ve buna benzer pazar yerlerinin daha da geliştirilerek köy halkına ve bölge ekonomisine katkıda bulunmasının önemine değinen Dınkırcı, bölge turizmi ve ekonomisi için özellikle bölgeye özgü ürünlerin üretilerek pazarlanması aile bütçelerine katkı sağlaması gerektiğini belirtti.
 
Haber / Cihangir ARIK