Gıda mühendisliğinin sektördeki yeri

'Kariyer Günleri 3' etkinlikleri kapsamında 'Gıda Mühendisliğinin Sektördeki Yeri' adlı konferans Kırklareli Üniversitesi Rektörlük Kültür Merkezinde düzenlendi.

GÜNDEM 29.03.2013 18:43:00 0
Gıda mühendisliğinin sektördeki yeri
 GIDA GÜVENLİĞİNİ GELİŞTİRME PROJESİ
Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bayram Çetin, Mühendislik Fakültesinin hedef ve bölümlerinden söz etti. Gıda Mühendislerinin istihdam alanlarından da bahseden Çetin, "Kırklareli'nde Gıda Güvenliğini Geliştirme Projesi" hakkında da bilgi verdi. Katılımcılardan Tikveşli-Danone Organizasyonel Gelişim Müdürü Şehnaz Zaimoğlu da konuşmasında Grup Danone tarihçesinden ve ticari dönüşümünden bahsederek Danone Türkiye hakkında bilgi verdi. Danone'de kariyer olanakları, iş sağlığı ve güvenliğinden söz eden Zaimoğlu Danano Enstitüsü Türkiye Derneği’ni de anlattı.
 
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Tikveşli-Danone  Kalite Güvence Müdürü Özlem Taşdemir ise konuşmasında Danone'nin güvenli ve sağlıklı ürünleri garanti ettiğini belirtti. Tüketici memnuniyetine verdikleri önemden bahsederek 2012 denetim sonuçlarını açıkladı. Konferans sonunda katılımcılara Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Kandemir tarafından plaket takdim edildi.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ