Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nce, "Güvenli Site Huzurlu Yaşam" projesi kapsamında Tekirdağ'daki site yöneticileri bilgilendirildi.
 
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLE TELLERLE ÇEVRİLİ
 
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında konuşan Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, polisin asli görevinin vatandaşların huzurunu ve güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti. İnsanların zaman zaman kendisini hırsızların yerine koyması gerektiğini kaydeden Yılmaz, “Bu şekilde evinizin veya sitenizin zayıf noktalarını bulabilirsiniz. Biz, kendi emniyet müdürlüğümüzü bile tellerle ve duvarlarla çevreledik. Tekirdağ huzurlu bir şehir ve biz bu huzuru arttırmak istiyoruz. Polis-vatandaş iç içe olsun istiyoruz" dedi.
 
HERKES GİRİŞ YAPABİLİYOR
 
Alınacak basit önlemlerin büyük faydalar sağlayacağını kaydeden Ali Yılmaz, Tekirdağ'da site güvenliği konusunda zafiyet yaşandığını dile getirdi. Sitelerin ana kapılarından herkesin girdiğine dikkat çeken Yılmaz, “Seyyar satıcı veya yabancı bir vatandaş siteye rahat bir şekilde girebiliyor. Tanınmayan otomobiller, site içine kolaylıkla park edebiliyor. Sitelerde alınabilecek basit önlemlerle daha huzurlu ve ferah bir Tekirdağ'ı birlikte oluşturabiliriz" diye konuştu. Yılmaz'ın ardından Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Serkan Üstün de güvenlik konusunda site yöneticilerine slayt eşliğinde bilgi verdi.
 
Marmara Haber Merkezi