Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda yeni dönem meslek komiteleri ve meclis üyelerini belirlemek için yapılan seçimlerde oy sayımı sürerken, resmi olmayan ilk sonuçlar ortaya çıkmaya başladı.
Ahmet Çetin’in Sarı Listesi ile Ömer Karadeniz’in Beyaz Listesi’nin yarıştığı seçimlerde, şu ana kadar netleşen sonuçlara göre Sarı Liste büyük üstünlük sağladı.
15 GRUBUN 14’ÜNDE SARI LİSTE
Resmi olmayan sonuçlara göre 15 meslek grubunun 14’ünde Sarı Liste sandıktan birinci çıktı. Beyaz Liste ise yalnızca 1 meslek grubunda çoğunluğu elde etti.
Bu sonuçlarla birlikte ÇTSO’nun yeni dönem meclis yapısında Sarı Liste’nin belirgin ağırlık kazanması bekleniyor.
GÖZLER RESMİ SONUÇLARDA
Sandıklardaki sayım işlemlerinin tamamlanmasının ardından sonuçların kesinleşmesi beklenirken, seçilen meslek komitesi ve meclis üyeleri de ÇTSO’nun yeni dönem yönetim sürecinde belirleyici olacak.
Yeni meclisin oluşmasının ardından yapılacak seçimle ÇTSO Yönetim Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı da belirlenecek.
Haber: Nusret Odabaş


