Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında, Çorlu Devlet Hastanesi’ne kazandırılması planlanan ek bina projesi için Ankara’da istişare toplantısı düzenlendi. Sağlık Bakanlığında gerçekleştirilen görüşmede, projenin mevcut hazırlık aşaması ve teknik planlaması ele alındı.
PROJENİN TEKNİK AYRINTILARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıya Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Suat Akçay, Başkan Yardımcısı Tolga Atasever, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Doğan ve İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mevlüt Yalçın Kaya katıldı.
Görüşmede, ek binanın proje çizimleri ve hastane yerleşkesindeki konumuna ilişkin değerlendirmeler yapılarak teknik konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
SAĞLIK HİZMETLERİNİN KAPASİTESİ ARTIRILACAK
Planlanan yatırımla Çorlu Devlet Hastanesi’nin hizmet kapasitesinin artırılması ve vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.



