Bakanlığın açıklamasına göre, yakalanan kişilerin 61’i Gürcistan’dan Türkiye’ye getirildi. Yunanistan ve Almanya’dan 4’er, Fransa ve ABD’den 2’şer, Birleşik Krallık, Sırbistan ve Azerbaycan’dan ise birer kişi iade edildi.

29’U KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU


Türkiye’ye getirilen 76 kişiden 29’unun uluslararası seviyede kırmızı bültenle, 47’sinin ise ulusal seviyede arandığı belirtildi. Çalışmaların Adalet Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Interpol-Europol Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütüldüğü bildirildi.

MİT'ten Reyhanlı operasyonu! Ömer El-Hatip yakalandı
MİT'ten Reyhanlı operasyonu! Ömer El-Hatip yakalandı
İçeriği Görüntüle

“KAÇIŞ GÜZERGÂHLARINI KAPATMAYA DEVAM EDİYORUZ”


İçişleri Bakanlığı, yurt dışına kaçan ve haklarında arama kararı bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların süreceğini belirterek, aranan şahısların hareket alanlarının daraltılması ve Türkiye’ye iadelerinin sağlanması için uluslararası iş birliğinin devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: MARMARA HABER