Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran beldesinde 8 Ekim Perşembe günü öğle saatlerinde yaşanan olay, öğrenci ailelerini endişelendirdi. Büyükkarıştıran Anadolu Lisesinde öğrenim gören bir grup öğrenci, yemek molasında gittikleri işletmede tavuk döner tüketti. Daha sonra rahatsızlanan yaklaşık 20 öğrenci hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Lüleburgaz-1

AİLELER SORUMLULARIN BELİRLENMESİNİ İSTİYOR

Çocuklarının aynı gün rahatsızlanması üzerine olayın aydınlatılmasını isteyen veliler, tüketilen yiyeceklerin ve işletmedeki hijyen koşullarının incelenmesini talep etti. Aileler, olası bir ihmalin bulunup bulunmadığının belirlenmesini ve benzer olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

İLÇE MÜDÜRÜ HASTANEDE BİLGİ ALDI

Lüleburgaz İlçe Millî Eğitim Müdürü Cihan Erdem de öğrencilerin tedavi gördüğü hastaneye giderek doktorlardan sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Edirne'den Bulgaristan'a sağlık köprüsü! İki ülke çocukların sağlığı için el ele verdi
Edirne'den Bulgaristan'a sağlık köprüsü! İki ülke çocukların sağlığı için el ele verdi
İçeriği Görüntüle

Öğrencilerin rahatsızlanmasına neyin yol açtığı henüz kesinleşmedi. Gıda zehirlenmesi ihtimali üzerinde durulurken, kesin nedenin yapılacak incelemelerle açıklığa kavuşması bekleniyor.

Lüleburgazz

Muhabir: Nusret ODABAŞ