İstanbul'un en işlek noktalarından biri olan Ümraniye sapağında bugün öğle saatlerinde pes dedirten bir olay yaşandı. Kent genelinde yağışın etkili olduğu ve trafiğin durma noktasına geldiği saatlerde, bir erkek ve yanındaki kadın yol ortasına çıkarak dilenmeye başladı.

TRAFİĞİN ORTASINDA CANLARINI HİÇE SAYDILAR
Yüzlerce aracın seyir halinde olduğu E-5 bağlantı yolunda, şahıslar araçların arasına girerek sürücülerden para istedi. Zaten yağış nedeniyle yavaş ilerleyen trafik, ikilinin yol ortasındaki hareketleri nedeniyle daha da kilitlendi. Sürücüler kaza yapmamak için aniden fren yapmak zorunda kaldı. O anlarda herhangi bir denetim ekibinin olmaması dikkat çekti.

"ÇEKME" DİYEREK GAZETECİYE TEPKİ GÖSTERDİ
O tehlikeli anları kayıt altına alan gazeteciyi fark eden şahıslar, bir anda tavır değiştirdi. Dilenmeyi bırakıp kameraya doğru yönelen şahıs, "çekme" diyerek görüntü alınmasını engellemeye çalıştı ve gazeteciye tepki gösterdi.

BİRİ BİR YANA, BİRİ BİR YANA KAÇTILAR
Görüntülendiklerini ve tepki topladıklarını anlayan iki kişi, kısa süreli paniğin ardından farklı yönlere doğru kaçarak izlerini kaybettirdi. Biri refüjden karşıya atlarken, diğeri araçların arasından koşarak uzaklaştı. Trafiğin ortasındaki o tehlikeli ve rahatsız edici anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Muhabir: Şaban KARDEŞ