Vali Soytürk’e incelemelerinde Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammet Süleyman Rüzgar, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve kurum müdürleri de eşlik etti.

BİNA HAKKINDA BİLGİ ALDI
Binayı gezerek incelemelerde bulunan ve Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’den bina hakkında bilgi alan Vali Soytürk yeni hükümet konağının Çerkezköy’e ve Tekirdağ’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
4 KAT OLARAK İNŞA EDİLDİ
Zemin artı 3 kat olarak inşa edilen Çerkezköy Hükümet Konağı’nda Vergi Dairesi, Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Milli Emlak Şefliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık Makamı ve Kaymakamlık birimlerinin yer alacağı belirtildi.



