Trakya'yı sağanak vurdu! Çerkezköy'de sokaklar göle döndü, Edirne'de hayat olumsuz etkilendi
Trakya'yı sağanak vurdu! Çerkezköy'de sokaklar göle döndü, Edirne'de hayat olumsuz etkilendi
İçeriği Görüntüle

Bakanlıkta yapılan görüşmede radyo ve televizyon yayıncılığı alanında faaliyet gösteren kurumların genel yapısı, sektördeki güncel gelişmeler ve gelecek döneme ilişkin beklentiler ele alındı.

“ÇÖZÜM ODAKLI BİR ANLAYIŞI BENİMSİYORUZ”

Yeni dönemde sorunları ön plana çıkaran bir yaklaşım yerine çözüm odaklı bir anlayışı benimsediklerini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Gündoğan, radyo ve televizyon yayıncılığının etkisi ve önemine değinerek “Yayıncılık sektörünün kamu kurum kuruluşları, meslek birlikler ve sektörün tüm bileşenleriyle uyumlu, yapıcı ve sürdürülebilir bir iletişim içinde ilerlemesi hem sektör hem de kamu yararı açısından önem taşıyor” dedi.

KAMU–ÖZEL SEKTÖR İŞ BİRLİĞİNİN ARTIRILMASI KONUSU DA GÖRÜŞÜLDÜ

Görüşmede ayrıca, kültür ve sanat etkinliklerinin radyo ve televizyon aracılığıyla daha etkin duyurulması, turizmin tanıtımında radyo ve televizyon yayınlarının etkin kullanımı, yerel yayıncılığın güçlendirilmesi ve kamu–özel sektör iş birliğinin artırılması gibi konular da ele alındı.

Haber / Buse AKIN

Muhabir: Buse AKIN