Av yasağının sona ermesinden sonra Kırklareli'nin Karadeniz'e kıyısı Kıyıköy'de balıkçılar geceden ağlarını saldı. 

ÇTSO'da sahte imza gerilimi! AK, Avcı'ya meydan okudu: Eğer ispatlayamazsan...
ÇTSO'da sahte imza gerilimi! AK, Avcı'ya meydan okudu: Eğer ispatlayamazsan...
İçeriği Görüntüle

Nejat kaptan Nejat Aslan Kurtkardeşler gemisiyle limana döndükten sonra Marmarahaber'e özel açıklamalarda bulunarak ilk günkü avı anlattı.

İlk günümüz için vole yapan arkadaşlar vardı. Palamut vardı ağlarında. Limandayız. Tekir acındaki arkadaşlardan aldığımız habere göre ilk günkü avları da iyi geçmiş. 

Güzel bir sezon başlangıcı oldu diyebiliriz

UCUZ BALIK YENEBİLECEK Mİ?

Ucuz balık yenilebilecek mi sorusuna üreticinin de emeğinin hakkını alabileceği bir sezon olması umut ediyorum. Vatandaşımız en iyi şekilde balığını yiyecek diyebilecek.

BALIK FİYATLARI NE KADAR?

Biz de balık fiyatları 75 TL'den başlıyor ve gidiyor. İrilik ve  küçüklüğüne göre değişiyor. Tekir ve diğer balıkların piyasalarını bilmiyoruz. Ama güzel bir palamut sezonu geçireceğimizi söyleyebilirim. Halkımıza palamut müjdesi verebileriiz.

Çalışma saatlerimiz değişik oluyor. Balık çeşidine göre saatlerimiz değişiyor. Sabahleyin çok erken çıkan var, daha geç var. 

İlk balıklarımızı Tekirdağ'a gönderdik. Bursa'ya da gönderiyoruz, İstanbul'a gönderiyoruz

Kaynak: marrmarahaber.com.tr