Süleymanpaşa Belediyesi, sezonun son bölümünde yol ve üstyapı çalışmalarını ilçenin farklı noktalarında yoğunlaştırdı. Çalışma alanlarını gezen Belediye Başkanı Volkan Nallar, ekiplerden yürütülen uygulamalar hakkında bilgi aldı.
“YORULMADIK, TÜM ENERJİMİZLE ÇALIŞIYORUZ”
Nallar, saha incelemelerine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yorulmadık, tüm enerjimizle çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak hizmet programının mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda sürdürüleceğini belirtti.

HÜRRİYET’TE OKUL ÇEVRESİNE KAPSAMLI DÜZENLEME
Atatürk Mahallesi’ndeki sathi kaplama çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, Hürriyet Mahallesi’ndeki Bilim ve Sanat Merkezi çevresine geçti. Üç okulun bulunduğu bölgede uzun süredir gündemde olan yol ve yağmur suyu sorununa yönelik çalışma yürütülüyor. Okulların çevresindeki park alanları düzenlenirken basketbol sahaları, amfi tiyatro ve kamelyalarda da çalışma yapılıyor. Nallar, bölgedeki sorunun çözümü için daha önce söz verdiklerini belirten Başkan Volkan Nallar, “Söz vermiştik, sözümüzü yerine getirdik” dedi.

ÇALIŞMA PROGRAMINDA YENİ MAHALLELER VAR
Hürriyet’in ardından ekiplerin Barbaros’a geçmesi, Cicioğlu-Beyazköy arasındaki menfez çalışmasını sürdürmesi planlanıyor. Çiftlikönü’nde üç sokakta sıcak asfalt uygulaması yapılırken Çınarlı’da da çalışmalar devam edecek. Program kapsamında Hayrabolu ve Zafertepe’de sıcak asfalt ve kilit taşı uygulamalarının hafta içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Süleymanpaşa Belediyesi, sezon kapanmadan çalışma programındaki mahallelerde yol, yağmur suyu ve üstyapı uygulamalarını tamamlamayı hedeflerken, Nallar belediye ekiplerinin ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında sahada olmaya devam edeceğini ifade etti.



