Manisa’nın ilk kadın belediye başkanı olan ve kısa süre önce verdiği hastalık mücadelesini kaybederek 37 yaşında yaşamını yitiren Gülşah Durbay’ın anısına Edirne’de etkinlik düzenlendi.

Bina çökmeden önce kaydedilen çatlak görüntüleri ortaya çıktı
Bina çökmeden önce kaydedilen çatlak görüntüleri ortaya çıktı
İçeriği Görüntüle

KENT LOKANTASI ÜCRETSİZ HİZMET VERDİ

Kent Lokantası gün boyunca vatandaşlara ücretsiz hizmet verdi. Aynı zamanda Eski Camii önünde gerçekleştirilen lokma dağıtımıyla Gülşah Durbay hayrına ikramda bulunuldu. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Gökce Onur Öktem ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

“GÜLŞAH BAŞKAN DAİMA KALBİMİZDE YAŞAYACAK”

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan da, yaptığı yazılı açıklamada “Gülşah Başkanımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Edirne Belediyesi olarak, onun hayrına böyle bir hizmet sunmak istedik. Kent Lokantamızda yemeğimizi hemşehrilerimize ücretsiz ulaştırdık, lokmamızı döktük. Manisa çok kısa sürede iki değerli başkanını kaybetti. Gülşah Başkanımıza Allah’tan rahmet; ailesine, partimize ve Şehzadeler halkına sabırlar diliyorum. Gülşah Başkanımız daima kalbimizde yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Haber / Buse AKIN

Muhabir: Buse AKIN