FAHRETTİN MASUM BUDAK


ZEYDAN KARALAR DOĞRU DEMİŞ!..

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı bir toplantıda yapmış olduğu konuşmada sözü ülkücü Taşmedreselilere getirerek, "Taşmedreseliler benim kardeşim olamaz!" demiş... Doğru söze ne denir? Ben de onun bu sözüne katılıyorum! Taşmedreseliler onun gibi işbirlikçi, yıkıcı, bölücü ve komünist artığı değil ki, onunla kardeş olsun.


Taşmedreseliler acaba seninle kardeş olur mu ki, sen bu sözü utanmadan sarf ediyorsun? 

 

Aslında sen bu sözleri söyleyemezsin ama seni bizden gözükenler cesaretlendiriyor. 

 

Taşmedreseliler sana ne yapmıştır? Eskiden kalma bu kuyruk acınızı ve karın sancınızı bir türlü unutamıyorsunuz!

 

Zeydan Efendi, bu aziz millet sizi de tanır, Taşmedreselileri de... 

 

Bir zamanlar Türk Bayrağı yerine, orak çekiç bayrağı taşıdığınızda o beğenmediğiniz Taşmedreseliler kafanıza vura vura Türk Bayrağı'nı elinize zorla tutuşturdu. 

 

Türkiye'yi bir dönemin Komünist Rusya'sına peşkeş çekmek istediğinizde Taşmedreselilerin imanlı göğsüne çarpıp, tuzla buz olduğunuzu bir türlü unutamıyorsunuz!

 

Taşmedreseliler hesapsız bir nesildir. Zulüm kalelerinizi ve kurtarılmış bölgelerinizi yerle yeksan ettikleri için intikam ateşiyle yanıp tutuşuyorsunuz. 

 

Onlar, bölmek istediğiniz millet ve yok etmek istediğiniz devlet için can vermişler, kan vermişler ama vatan vermemişlerdir.

 

Taşmedreseliler, sizler gibi atalarını inkâr etmemiş, vatanını ve devletini pazar malı gibi ona buna pazarlamamış ve "halkların kardeşliği" diyenlerin kapısında havlama nöbetleri tutanlara daima meydan okumuştur. 

 

Onlar her zaman kurt gibi yaşamış ve kurt gibi ölmesini bilmişlerdir. 

 

Dünyayı sosyalizm cehennemine çeviren sizler gibi komünistlere "ya devlet başa ya kuzgun leşe" deyip karşınıza bir dağ gibi geçtiklerinden ötürü de "kardeşlikten"(!) dışlanmışlardır. 

 

Hülasa; Taşmedreseliler bu şanlı milletin şanlı evlatlarıdır. 

 

Canlarını, seve seve vererek, kanlarını seve seve akıtarak bu aziz ve yüce milletin tarihine adlarını altın harflerle yazdırdılar!

 

Kısaca, sizin gibi bölücü ve bozguncu zihniyetlerin kardeşliğine ve yoldaşlığına asla ihtiyacımız yoktur. Gölge etmeyin, başka ihsan istemiyoruz!

 

FAHRETTİN MASUM BUDAK