Soner Tuncer


Dünden bugüne FETÖ

FETO ASLINDA SIRAT KÖPRÜSÜ DERKEN BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜNDEN CENNETTE EN YÜCE MAKAM DERKEN DEVLETTE EN YÜKSEK MAKAMDAN bahsettiğini ancak 15 temmuzda anlayabilmiş olmamız GAFLET uykusu dur.


Bu soysuzları ; Yükselten de makam mevki verende yine bizleriz. Şimdi ellerimizi dizimize vuruyoruz. Devlet ve millet olarak Dövünmenin hiç faydası yok. 

 

Bu alçaklar aslında her şeyi açıkça korkmadan çekinmeden  gözlerimizin önünde yaptılar. Hücre evleri kurdular. Sohbet adı altında her hafta toplantı yaptılar. 

 

Terörist başı FETO aslında SIRAT KÖPRÜSÜNDEN bahsederken BOĞAZİÇİ köprüsünden CENNETTE EN YÜCE MAKAM derken DEVLETTE EN YÜCE MAKAMDAN bahsettiği çok önceden belliydi.

 

Zorla gazete abonesi yapması ,zorla başarılı çocukları almaya çalışması ,zorla kurban toplaması ,zorla himmet yardımı alması aslında Zorla devleti ele geçirmesini emareleriydi.

 

Görmek duymak istemedik. Yapılan toplantıları karargah çalışması olarak kabul etmedik.
ALLAHI PEYGAMBERİ VE KURANI silah olarak kullanmasına ses çıkarılmadı. 
Hatta BU HİZMET HAREKETİ herkes kurbanını ,derisini hatta GERİSİNİ  kendilerine verirse çok sevap kazanacağına inandırıldı. 

 

Türk hava kurumuna kurban derisi verenlere DİNSİZ İMANSIZ YERLERE DERİLERİ VERİRSENİZ KURBANINI KABUL OLMAZ fetvalarını duymayan var mı. 

 

Şimdi bütün hıncımızı ordudan alıyoruz. Bütün günahları silahlı kuvvetlerimize yüklüyoruz. Vururun abalıya  ya diyoruz.

 

İyide Orduyu kroki durumuna sokarak nakavt etmek ülkeye millete nasıl bir fayda sağlayacak ki. Amaç üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi.

 

Ayrıca her ferdin her kişinin her makamın ben anlayamadım, göremedim,farkına varamadım diyerek özür deme hakkı varken TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ NİN hiç bir şekilde yanıldım ,göremedim özür dilerim deme hakkı da yoktur. 

 

Siyasetçi bürokrat iş adamı gazeteci vatandaş her kişi ve kurum yanıldım,aldandım deme hakkına sahip ama söz konusu silahlı kuvvetler olunca,sen dur sen her şeyden mesulsun başımıza gelen bu terörist saldırıdan sorumlusun. Senin günahın  demek çok ağır bir faturadır.  Bunu tek başına ödeyemez  ve bu yükü kaldıramaz.
DEVLET VE MİLLET OLARAK GAFLET UYKUMUZ UN BÜTÜN BEDELİNİ SADECE BİR KURUMA ÖDETMEK VİCDANIMI SIZLATMAKTADIR. BİNDİĞİMİZ DALI KESTİĞİMİZ ER GEÇ ANLAYACAĞIZ. 

 

Rica ediyor ve yalvarıyorum bütün günahlarınızı bir kuruma yükleyerek o geceden temiz çıkmaya aklanıp paklanmaya  geçmişte  işlenen günahlardan arınmaya çalışmayın . 
Bu bir fayda sağlamaz aksine yükü paylaşmak  bizi kurtaracaktır.