İğneada'da doğal gaz mesaisi hız kazandı! Vatandaş esnaf doğal gazı bekliyor
İğneada'da doğal gaz mesaisi hız kazandı! Vatandaş esnaf doğal gazı bekliyor
İçeriği Görüntüle

Kırklareli Belediyesi tarafından Edirne Caddesi ve çevresinde yürütülen altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Cumartesi günü bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Derya Bulut, daha önce 7 Kasım olarak açıklanan tamamlanma tarihinin öne çekildiğini duyurdu.

Derya Bulut1 Derya Bulut5

ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI ARDINDAN BAŞLAYACAK

Kentin yoğun kullanılan ulaşım güzergâhlarından Edirne Caddesi’nde ana arterin yanı sıra bağlantı yolları ve ara sokakları da kapsayan altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra zeminin oturması beklenecek. Ardından üstyapı düzenlemelerine geçilerek yolun yeniden kullanıma açılması hedefleniyor.

Derya Bulut3

Başkan Bulut, altyapı çalışmalarının 7 Kasım’dan önce bitirileceğini belirtirken üstyapının tamamlanacağı ve caddenin yeniden trafiğe açılacağı tarihe ilişkin kesin bir takvim paylaşmadı.

Muhabir: Hatice CANTÜRK