Kırklareli kent merkezinde internet altyapısına yönelik çalışmalar, mahalle aralarının ardından ana caddelerde devam ediyor. İki gündür 100. Yıl Caddesi’nde sürdürülen çalışmalar nedeniyle trafik akışında geçici düzenlemeye gidildi.

ARAÇLAR ALTERNATİF GÜZERGÂHA YÖNLENDİRİLİYOR

Kazı çalışmalarının yürütüldüğü 100. Yıl Caddesi’nde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Lise Merdivenleri yönünden gelen araçlar Sungurbey Caddesi’ne yönlendirilirken, vilayet istikametinden gelen sürücülerin ise kontrollü geçişine izin veriliyor.

Bakan Gürlek'ten sert mesaj! Hukuk önünde hesap verecekler
Bakan Gürlek'ten sert mesaj! Hukuk önünde hesap verecekler
İçeriği Görüntüle

HAL SOKAK’TA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Daha önce su altyapısı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılan Hal Sokak’ta da çalışmalar devam ediyor. Kentin farklı noktalarında yürütülen altyapı yenileme faaliyetleri kapsamında internet ve su hatlarına yönelik işlemler gerçekleştiriliyor. Çalışmaların tamamlanacağı tarihe ilişkin ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Muhabir: Hatice CANTÜRK