Kırklareli’nin Vize ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazileri, Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Kıbrıs gazileri Mehmet Karataş, Mustafa Bozkurt, Nuri Ayyıldız ve Hasan Kuşoğlu, ziyaret kapsamında kurum yetkilileri tarafından ağırlandı.
DÖRT KIBRIS GAZİSİ BİR ARAYA GELDİ
1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'nın gazileri arasında yer alan Karataş, Bozkurt, Ayyıldız ve Kuşoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaret, gaziler ile sosyal hizmet kurumu arasındaki iletişimin sürdürülmesi açısından önem taşıdı.
İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR
Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de ziyarete ilişkin açıklama yaptı. İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, dört Kıbrıs gazisinin Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ettiği belirtilerek, gazilere teşekkür edildi ve sağlık ile esenlik dilekleri iletildi.



