Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış ve gündem maddelerinin okunmasıyla başladı.
KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan 1 adet kadroda Dolu Kadro Değişikliği Yapılması konulu yazının oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından devir edilen taşıtın devir alınması konulu yazı da Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Belediyesi Ödül Yönetmeliği’nin revize edilmesi konulu yazının oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Sı Yaratıcı Ortaklıklar Cpp Batı Balkanlar ve Türkiye (İş Birliği Ortaklığı) Hibe Programı konusu oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

İKİNCİ OTURUM CUMA GÜNÜ YAPILACAK
Bahçelievler Mahallesi 1180 ada 4 parsel tamamı 802,64 metrekare arsada bulunan 2,64 metrekare belediye hissesinin hissedarına satışını içeren ek gündem maddesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından toplantı sona erdi. Kapaklı Belediye Meclisi, komisyon raporlarını görüşmek üzere Cuma günü saat 10.00’da yeniden toplanacak.



