Zıvalıoğlu’ndan Gençlik ve Zafer Şöleni’ne davet

Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, tüm Çerkezköylü ve Tekirdağlıları, Ali Kınık ile Osman Öztunç’un sahne alacağı konsere davet etti.

26.05.2022 19:27:00 0
Zıvalıoğlu’ndan Gençlik ve Zafer Şöleni’ne davet

Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, tüm Çerkezköylüleri ve Tekirdağlıları Pazar günü saat 19.00’da Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı Amfi Tiyatro’da düzenleyecekleri ve Ali Kınık ile Osman Öztunç’un sahne alacağı “Adım Adım 2023 Yolunda Gençlik ve Zafer Şöleni’ne davet etti.

 

 

Bugün saat 17.30’da Çerkezköy’de Alparslan Türkeş Parkı’nda yapılan canlı yayında gazeteci Şaban Kardeş’in konuğu olan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, Pazar günü düzenlenecekleri şölenle ilgili bilgi verdi. ‘2023 Yolunda Gençlik ve Zafer Şöleni’ adı altında bir program düzenleyeceklerini dile getiren Zıvalıoğlu, “2023 yılı bizler için çok önemli. 100’üncü yılımızı kutlayacağız inşallah. Birileri Türkiye’nin sağ salim 100’üncü yıla ulaşamaması için hem içeride hem dışarıda ciddi bir mücadele veriyor. Nasip olursa Allah’ın izniyle inşallah 2023 yılında bu millet zafere erişecek. Zaferin temel prensibini oluşturacak olan da gençlik olacak. Bu gençliğe yapmış olduğumuz bir zafer şöleni diyoruz biz buna. Bu zafere bizi eriştirecek olan gençliğe bir şölen tertip ediyoruz” dedi.

 

“GELECEK SEÇİMLERİN DEĞİL GELECEK NESİLLERİN HESABINI YAPIYORUZ”

 

Adım Adım 2023 Yolundaki Gençlik ve Zafer Şöleni’ne başta gençler olmak üzere tüm Çerkezköylüleri ve tüm Tekirdağlıları davet eden Zıvalıoğlu, “Güzel bir organizasyon olacak. Var gücümüzle tüm ilçelerimizi gezmek suretiyle yapacak olduğumuz programın ehemmiyetinden bahsediyoruz. Biz çocukların yarınlardaki gerçek manada hayatında kendini Türk ve Müslüman olarak yaşayıp hissedebilmesi namına üzerimizdeki vebalden, sorumluluklardan bahsediyoruz. Bu tür organizasyonlar da, bu birliktelikler de farklı bir enerji ve sinerjinin ortaya çıkabilmesine, tekrar bir dirilişin, tekrar bir inancın, tekrar bir maneviyatın tazelenmesine vesile oluyor. O yüzden bizler için çok önemli bir gece. Ciddi bir birliktelik ve beraberlik arzu ediyoruz inşallah orada. Bizler gelecek seçimlerin değil gelecek nesillerin hesabını yapıyoruz. Çocuklar, gençler bizim her şeyimiz” diye konuştu. Programın ardından Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, parkta bulunan ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU