Yüceer: 1 milyon 200 bin hemşehrimiz önce Allah’a, sonra bize emanet olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy’de sanayi esnafıyla iftarda bir araya geldi.

SİYASET 21.03.2024 13:03:00 0
Yüceer: 1 milyon 200 bin hemşehrimiz önce Allah’a, sonra bize emanet olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer Namık Kemal Bulvarı’nda bulunan Beyaz Saray Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programında, Çerkezköy’deki sanayi esnafını ağırladı. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Yeni Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Keleş, STK temsilcileri ile sanayi esnafının katıldığı iftar programında konuklarını eşi Kamil Yüceer ile birlikte kapıda karşılayan Candan Yüceer, misafirlerine kendi elleriyle yemek servisi de yaptı. Sanayi esnafıyla birlikte iftar yapan Yüceer, yemek duasının ardından yaptığı konuşmada davetlerine katılan herkese teşekkür etti. 

 

“RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

 

Ramazan sofralarının birlik, beraberlik ve kardeşliğin sofraları olduğunu söyleyen Yüceer, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Her şey gelip geçer, ekonomiler düzelir, engeller ve zorluklar aşılır. Allah yeter ki bizler ve millet arasına nifak tohumları ekmeyi kimseye nasip etmesin” dedi. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Yüceer, “Bu günler Ramazan ayının anlamını ve önemini idrak edeceğimiz günlerdir. O yüzden bu sofralardayız. Rabbim nice bu sofralar etrafında bizleri bir araya getirsin. Hepimizin ve tüm ülkemizin sofralarında Halil İbrahim bereketi eksik olmasın” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorununu bildiklerini ifade etti. Esnafın fahiş kira sıkıntılarını da bildiklerini söyleyen Yüceer, “Bu noktada Büyükşehir olarak çalışmalar yapılmış. Sanayide bazı yerlerin taşınması noktasında kararlar alınmış fakat yeni sanayiler yapılmamış. Önemli olan hep birlikte oturup en doğru kararı verebilmektir” diye konuştu. 

 

“BU SORUNU HEP BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

 

1 Nisan’da seçildiği takdirde sanayi esnafıyla oturup helalleşerek onların etkin, huzurlu, refahı bol çalışma ortamını sağlamak için gerekli özveriye, desteğe vermeye, işbirliği içinde olmaya hazır olduğunu dile getiren Yüceer, “Bu sorunu hep birlikte çözeceğiz” dedi. 

 

“BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR”

 

Çerkezköy’ün ve diğer ilçelerin sorunlarını bildiğini söyleyen Yüceer, “Allah nasip ederse seçildiğimizde 7’den 70’e 1 milyon 200 bin hemşerimiz önce Allah’a sonra bize emanet olacak. Tüm hemşerilerimizin yanında olmak, bu emanete de gözümüz gibi bakmak boynumuzun borcudur. 

Çoluğumuza çocuğumuza sahip çıkmak, gençlerimizin yanında olmak, sanayicilerimizi güçlendirmek bizim boynumuzun borcudur” diye konuştu. 

 

“EN KIYMET VERDİĞİMİZ ŞEY ADALET”

 

Adaletli yönetmenin önemine dikkat çeken Yüceer, “En kıymet verdiğimiz şey adaletin olması. Adalet olursa her şey olur. 11 ilçenin hiç kimsenin hakkı kimseye geçirilmezse, ne hak yersek ne hak getirirsek, adaletli olursak, ayrımsız ötekisiz hizmet götürürsek, bütçeyi çarçur etmeden en doğru şekilde kullanırsak ben herşeyin en güzelini yapacağımıza da inanıyorum. Sizlere de inanıyorum. Kendi özüme de inanıyorum. Allah mahcup etmesin” dedi. Yüceer, iftar programının ardından yine sanayi esnafını kapıya kadar uğurladı. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU