Yaz Spor Okulları’nın açılışı yapıldı

Kırklareli’nde çocukların ve gençlerin yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve sporla tanışmalarını sağlayan Yaz Spor Okullarının açılışı yapıldı.

KIRKLARELİ 29.06.2024 15:35:00 0
Yaz Spor Okulları’nın açılışı yapıldı

Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen açılış törenine Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkan Vekili Kürşad Yamaner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu, kurum kuruluş müdürleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı. 

 

“TRAKYA’DA EN BAŞARILI İL”

 

Yaz Spor Okulları açılış töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşcu’nun konuşmasının ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, Trakya'da spor anlamında en başarılı ilin Kırklareli olduğunu ifade etti. 

 

 

 

 

“HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ”

 

Sporcuların birçok alanda başarılar elde ettiğini söyleyen Ekici, “Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonalarında başarılı sporcularımızın sayısı her geçen gün artıyor. Genç yaşta spor yapmak çok önemli. Spor zihni geliştiriyor ve birçok sağlık probleminin de önüne geçiyor” dedi. Öğrencilerin yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmesini isteyen Ekici, “Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından çeşitli spor etkinlikleri gösterileri gerçekleştirildi.

 

Haber / Buse AKIN