“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” programı düzenlendi

“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında gaziler ve çocuklarla bir araya geliniyor.

TEKİRDAĞ 22.04.2024 16:28:00 0
“Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” programı düzenlendi

Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Cumhuriyetin 100. Yılı ve Türkiye Yüzyılı vesilesiyle uygulanan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında gaziler ve çocuklarla bir araya geliyor. 

 

Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, eğitim çağındaki çocuklara milli ve manevi değerlerimizi aşılamak, vatan müdafaası için yapılan fedakârlıkları bilmeleri ve geleceğe bu bilinçle yön vermeleri amacıyla başlatılan “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” kapsamında Tekirdağ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü koordinasyonunda Süleymanpaşa’da ikinci yapılan programa katıldı.

 

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ SESLENDİRDİLER

 

Tekirdağ Belediyesi Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen programda sinevizyon gösterisinin ardından, gaziler anılarını paylaştı. Program, okul korosunun kahramanlık türkülerini seslendirmesinin ardından sona erdi. Programa Kaymakam Güler’in yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Deniz Uygun ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri katıldı.

 

Haber / Erdal AYDIN