Vali Soytürk’ten şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, şehit ailesini ve gaziyi ziyaret etti. Süleymanpaşa ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kıbrıs Gazisi Emin Aktaş’ı ziyaret eden Soytürk, Aktaş’ın hal ve hatırını sorarak, yakından ilgilendi.

TEKİRDAĞ 25.04.2024 11:39:00 0
Vali Soytürk’ten şehit ailesi ve gaziye ziyaret

Vali Soytürk, Kıbrıs Gazisi Aktaş’tan Kıbrıs Savaşı anılarını da dinledi.

 

ŞEHİDİMİZİN HAYAT HİKAYESİNİ DİNLEDİ 

 

Ardından Kur’an-ı Kerim okunarak şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua edildi.Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Özdemir eşlik etti.ValiSoytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Süleymanpaşa ziyaretleri kapsamında 7 Ocak 2003 tarihinde Mardin Nusaybin’de şehit olan TSK personeli Gökmen Yavuz’un ailesini de ziyaret etti.Ziyaret sırasında Vali Soytürk, şehit ailesi ile yakından ilgilenerek hal ve hatırlarını sordu. Şehidimizin hayat hikayesini dinleyerek hayırla yad etti. Ardından ziyarette Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

 

“HER DAİM YANINIZDAYIZ” 

 

Ziyarette konuşan Vali Soytürk, “Şehitlerimizin bize emaneti olan şehit ailelerimizin her daim yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.Vali Soytürk ve Eşi Nurdan Soytürk’e ziyaretleri sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hüseyin Özdemir eşlik etti.

 

Haber / İrem BANÇO