Vali Ekici’den ilçe ziyaretleri

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Kırklareli Valiliği’ne atanan Birol Ekici, 18 Mayıs’ta görevi devralmasının ardından ilçe ziyaretlerine başladı.

GÜNDEM 24.05.2022 14:43:00 0
Vali Ekici’den ilçe ziyaretleri

Kırklareli Valisi Birol Ekici; Lüleburgaz, Kofçaz ve Babaeski’de ziyaretlerde bulundu.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Vali Birol Ekici, ilçe gezileri kapsamında ilk olarak Lüleburgaz Kaymakamlığı’nı ziyaret etti. Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’den brifing alan Vali Ekici, kaymakamlık ziyaretinin ardından Lüleburgaz Belediyesi’ni ziyaret etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile belediyenin projeleri, yatırımları ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

“ERGENE NEHRİ’NİN TEMİZLENMESİ İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Vali Ekici, ilçe gezilerine Babaeski ile devam etti. Babaeski Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakam Şenol Levent Elmacıoğlu'ndan brifing alan Vali Ekici, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Kaymakamlık ziyareti sonrası Babaeski Belediyesi’ni ziyaret eden Ekici, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’dan belediyenin projeleri ve yatırımları ile ilgili bilgi aldı. Vali Ekici, Babaeski’de ziyareti kapsamında son olarak belediye tarafından ilçenin geleceğe yönelik en büyük yatırımlardan biri olarak yapımı tamamlanan Atıksu Arıtma Tesisi’ni gezerek, incelemelerde bulundu. Ergene Nehri’nin temizlenmesi için de büyük önem taşıyan Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’dan bilgi aldı.

 

İLÇE GEZİLERİNİN SON DURAĞI KOFÇAZ OLDU

İlçe gezileri kapsamında son olarak Kofçaz’ı ziyaret eden Vali Ekici, ilk olarak Kofçaz Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek, Kaymakamı Ömer Bulut’tan brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Kofçaz Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ziya Karataş’tan belediye projeleri, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Ekici, ilçe ziyaretlerinde esnafları da ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Vali Ekici, talep ve sıkıntılarını dinledi.

Haber / Menşure KARDEŞ