Vali Ekici spor tesislerini inceledi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı tesisleri gezdi. Tesislerde masa tenisi branşında çalışmalarına devam eden sporcularla bir araya gelen Ekici, sporcularla birlikte masa tenisi oynadı.

KIRKLARELİ 3.06.2022 15:07:00 0
Vali Ekici spor tesislerini inceledi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu ile birlikte Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne Spor Tesislerini gezerek, incelemelerde bulundu.

İNCELEMELERDE BULUNDULAR

Vali Ekici ve beraberindekiler Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, Atatürk Kapalı Spor Salonu, Atatürk Stadyumu Tesisleri, Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kırklareli’ne yeni bir branşta spor tesisi kazandırılması için projelendirilerek yapımı tamamlanan Sentetik Çim Yüzeyli Hokey Sahasını gezerek, incelemelerde bulundu.

SPORCULARLA MASA TENİSİ OYNADI

Vali Ekici tesislerde masa tenisi branşında çalışmalarına devam eden sporcular ile beraber masa tenisi oynadı. Tesislerde sportif faaliyetlerde bulunan takımların ve sporcuların çalışmalarını izleyerek başarılar diledi. Sporcu ve antrenörler ile sohbet ederek, isteklerini dinleyen Ekici, tesisler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Haber/Erdal AYDIN