Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlanacak

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenecek olan Çocuk Şenliği'ne tüm halkı davet ederek, "Başta geleceÄ?

GÜNDEM 19.04.2019 17:53:00 0
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlanacak

Kapaklı Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan Salı Günü saat 12:00-17:00 saatleri arasında bir dizi etkinlik düzenlenecek. Kapaklı Eski Belediye Meydanı'nda düzenlenecek olan Çocuk Şenliği'nde, çocuklar, oyun parkı ve yüz boyama standında animatör, sihirbaz ve kostümlü karakterler eşliğinde doyasıya eğlenecek. Kapaklı Belediyesi Çocuk Şenliği'nde çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramı yapılacak.

 

TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİ

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de açılan Birinci Büyük Millet Meclisinin 9. yıl dönümünde yani 23 Nisan 1929’da, bu günü tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir.  Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir" sözlerine yer verdi.

 

"HER GEÇEN GÜN DAHA COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLAYACAĞIZ"

 

Sözlerine devam eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Türk Halkı'nın egemenliğini ilan ettiği bu tarihe ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı bu anlamlı mirasa sahip çıkmak adına Milli Bayramlarımızı her geçen gün daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Bizler de bu yüce değerlerimize sonuna kadar sahip çıkacak, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen bu günde çocuklarımızı yalnız bırakmayarak, günlerini en güzel şekilde kutlamaları için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu. Kapaklı Belediyesi Çocuk Şenliği'ne, başta çocuklar olmak üzere tüm Kapaklı halkının davetli olduğunu kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Tüm Kapaklı halkını 23 Nisan 2019 Salı günü 12:00 – 17:00 saatleri arasında eski Belediye Meydanında gerçekleştirecek olduğumuz etkinliğimize bekliyorum" dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU