Türkiye Bisiklet Turu'nun 55'incisi düzenleniyor

Bu yıl 16-17 Nisan tarihleri arasında 55.'si düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yenilenen program ile Süleymanpaşa'dan da geçecek.

GÜNDEM 15.04.2019 16:21:00 0
Türkiye Bisiklet Turu

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Süleymanpaşa ayağında bisikletçiler bugün saat 8:00 itibari ile start alırken, Otogar – Altınova kavşağı tur tamamlanana kadar bisikletçiler için araç trafiğine kapalı olacak. Alternatif olarak ise Hükümet Caddesi ve Pazar Sokağı ile Atatürk Bulvarı kullanılacak.

 

17 NİSAN'DA DA DEVAM EDECEK

 

17 Nisan tarihinde de devam edecek olan turda bisikletçiler yine saat 8:00 itibari ile hazır olacak. Barış ve Özgürlük parkı önünden başlayacak parkur Sahil-Atatürk Bulvarı üzerinden şehrin çıkışına kadar sürecek. Aynı güzergaha araç trafiğine alternatif olarak ise Otogar – Hükümet Caddesi- Pazar Sokağı – Altınova sahil yolu istikameti kullanılacak. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Trafik işaret ve işaretçilerine uyulması koşulu ile araç sürücülerimizin yeşil ile gösterilen güzergahı kullanmaları gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU