"Tüm ilçelere model olacak bir huzurevi yapacağız"

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz'da bulunan Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Bilgin, "Kırklareli'de Huzurköy adında bir huzurevi yapacağız. Bu huzurevi modeli s

GÜNDEM 4.11.2018 12:16:00 0
"Tüm ilçelere model olacak bir huzurevi yapacağız"

Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne düzenlenen ziyarette Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in yanı sıra Lüleburgaz Kaymakam Vekili Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan yer aldı.

 

TÜM İLÇELERE YERLEŞECEK BİR MODEL

 

Kırklareli'ye yeni bir huzur evi yapacaklarını dile getiren Vali Osman Bilgin, "Lüleburgaz huzurevimizi daha önce ziyaret edememiştik. Çok istememize rağmen bugüne kısmet oldu. Size güzel bir haberimiz de var. İlimizde ‘Huzurköy’ adında bir huzurevi yapacağız. Bahçesi olan, çiftçilik yapabileceğiniz, evcil hayvan besleyebileceğiniz bir huzurevi olacak. Bu huzurevi modeli sadece Kırklareli’ne değil ilçelere de yerleşecek bir model olacak" dedi.

YAŞLILARLA SOHPET EDEREK SORUNLARINI DİNLEDİ

 

Kentte tüm birey ve kurumlarla birlikte çalışıldığını ifade eden Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli "Burada olduğum için mutlu oldum. Sayın Valimizin de dediği gibi Lüleburgaz’da uyum içerisinde Lüleburgaz için, Lüleburgaz’da hayatın daha huzurlu, daha rahat ve daha ferah bir ortamda devam edebilmesi için çalışmalarımıza hep beraber uyum içerisinde devam ediyoruz" dedi. Vali Bilgin, Belediye Başkanı Dr. Gerenli ve Cumhuriyet Başsavcısı Saçkan, ziyaret sırasında yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını dinleyerek hediyeler sundu. Vali Bilgin, ziyaret sırasında yaşlılarla bocce oynadı.

 

Haber / Özge MERİÇ