TÜ öğrencilerine Bulgaristan’da staj ve iş imkanı

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Meliá Hotels International arasında iş birliği protokolü imzalandı.

26.05.2022 18:57:00 0
TÜ öğrencilerine Bulgaristan’da staj ve iş imkanı

Protokol ile Meliá Hotels International bünyesinde Bulgaristan’da yer alan otellerde Trakya Üniversitesi öğrencileri ve mezunları hem turizm sektöründe hem de ilgili diğer alanlarda staj ve iş imkânlarından faydalanabilecektir.

 

BİLGİLENDİRİCİ ETKİNLİKLER PLANLANIYOR

 

Meliá Hotels International-Bulgaristan’dan İş Geliştirme Müdürü Milen Stoyanov ve Sedat Karani’nin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne yaptıkları ziyaret ve Müdürü Doç. Dr. M. Kenan Terzioğlu ile Merkez personeli Öğr. Gör. Ayşe Çelik Taşkın ile gerçekleşen görüşme sonrasında hayata geçirilen iş birliği sayesinde öğrenci ve mezunlara yönelik iş/staj fırsatlarının yanı sıra yurtdışında çalışma süreçleri hakkında bilgilendirici etkinliklerin yapılması da hedefleniyor.

 

SORULARI YANITLADILAR

 

Yetenek Kapısı portal üzerinden Nisan ayı içerisinde ilanlarını paylaşan Meliá Hotels International yetkilileri, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde bir bilgilendirme semineri gerçekleştirerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Sunuma katılamayan ve ek bilgi talebinde bulunan öğrencilerin bilgilendirilmeleri ise firma yetkilerince e-posta yolu ile sağlanıyor.

 

Haber / İrem BANÇO