Trakya’da 5 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti

Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 302 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Trakya’da da 5 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti.

GÜNDEM 2.07.2024 13:02:00 0
Trakya’da 5 kaymakam ve 2 vali yardımcısının görev yeri değişti

Cumhurbaşkanlığı’nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, 10'u İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatında, 292'si ise Vali Yardımcısı ve Kaymakam olarak Taşra Teşkilatında olmak üzere 302 Mülki İdare Amirinin görev yeri değişti. 

 

 

 

 

TRAKYA’DA 5 KAYMAKAMIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

 

Atama kararına göre Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Karabük Vali Yardımcılığına atanırken, Edirne Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz Kilis Elbeyli Kaymakamlığına, Kırklareli Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş Erzurum Hınıs Kaymakamlığı’na, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu Zonguldak Vali Yardımcılığı’na ve Vize Kaymakamı Sedat Özdemir de Malatya Vali Yardımcılığına atandı. 

 

 

                                                                              OKAN AYAZ

 

 

Tekirdağ ve Edirne’de bazı vali yardımcılarının da görev yeri değişti. Tekirdağ Vali Yardımcısı Asalet Karabulut Sakarya Vali Yardımcılığına atanırken, Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal da Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atandı. 

 

 

                                               ŞENOL LEVENT ELMACIOĞLU

 

 

MALKARA, BABAESKİ VE VİZE’YE YENİ KAYMAKAM ATANDI

 

Atama kararına göre Malkara, Babaeski ve Vize Kaymakamlıklarına da atama yapıldı. Manisa Vali Yardımcısı Eyüp Kaykaç Malkara Kaymakamlığına atanırken, Çorum Vali Yardımcısı Tamer Orhan Babaeski Kaymakamlığına, Kilis Vali Yardımcısı Kemal Balaban da Vize Kaymakamlığına atandı. 

 

                                   SEDAT ÖZDEMİR

 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Balıkesir Vali Yardımcısı Mustafa Çek Tekirdağ Vali Yardımcılığına ve Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı da Edirne Vali Yardımcılığına atandı. 

 

 

 

                                    ONUR BEKTAŞ 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU