Seçime sayılı saatler kala Akay’ın gençler videosu viral oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı ve Adayı Vahap Akay, farklı şehirlerde üniversite okuyan ve 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine oy vermek için Çerkezköy’e geleceğini belirten öğrencilerin destek videoları

27.03.2024 13:14:00 0
Seçime sayılı saatler kala Akay’ın gençler videosu viral oldu

Erzurum, İzmir, Samsun, İstanbul, Tokat, Edirne ve Antalya’dan 7 öğrencinin kendisine gönderdiği destek videolarını paylaşan Belediye Başkanı Vahap Akay, öğrencilerin gönderdiği videoları izledikten sonra duygulandığını ifade etti. 

 

“ÖNÜMÜZDE ÇERKEZKÖY SINAVI VAR”

 

Kendisine destek olmak için farklı şehirlerden oy kullanmaya gelecek öğrencilere teşekkür eden ve ulaşım giderlerine katkı sunmak için ‘herseycerkezkoyicin.com’ adresini hizmete sunduklarını kaydeden Başkan Akay, “Sevgili genç kardeşlerim, sizlerden gelen videoları izledim. Duygulanmamak elde değil. 10 yıl önce anneleriniz, babalarınız ‘genç başkan’ diyerek bana oy verdi ve bir yol açtı. Şimdi bu uzun yolculukta artık sizin de bir sınavınız var; o da 31 Mart’ta. Bir Çerkezköy sınavı. Tek konudan sorumlusunuz: oy vermek. 31 Mart günü sandıklarda buluşalım. Biz bu sınava çok çalıştık, hazırlandık. Biliyorsunuz; Çerkezköy hepimizin, en çok da sizin. 31 Mart akşamını yan yana kutlayacağımız bir bayrama çevirelim. Herkese selamlar” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ