Ramazan’ın güzellikleri mahalle iftarlarında yaşatıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları kapsamında Veliköy Mahallesi’nin ardından Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinde de sofralar kuruldu.

TEKİRDAĞ 27.03.2024 11:55:00 0
Ramazan’ın güzellikleri mahalle iftarlarında yaşatıldı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Makasçı Sokak’ta kurulan iftar sofralarına binlerce vatandaş katıldı. Toplam 24 noktada eş zamanlı yemek dağıtımı yapıldı. 

 

GÖSTERİLER RENK KATTI

 

Vatandaşlar okunan ezanla birlikte oruçlarını açıp, birlik ve beraberlik içerisinde iftar etti. İftar programına, Çerkezköy Belediyesi’nin etkinlik ve gösterileri de renk kattı. Semazen gösterisi, Hacivat ve Karagöz ile Orta Oyunu beğeniyle izlenirken, çocuklar da ödüllü yarışmalarda gönüllerince eğlendi. İftar programına katılarak, vatandaşlara yemek dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, daha sonra ise masaları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Akay, “Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizdeki binlerce hemşehrimizle, kurduğumuz iftar soframızda bir araya geldik. Allah tutulan oruçları, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin.Ramazan birlikte güzel” ifadelerini kullandı. 

 

 

Haber / Buse AKIN