Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri Etkinliği düzenlendi

"Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri" temalı etkinlik düzenlendi.

BİLİM TEKNOLOJİ 10.12.2023 13:37:00 0
Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri Etkinliği düzenlendi

Kırklareli Üniversitesi Teknokenti ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlükleri iş birliğinde, önceki gün saat 10.30'da Microsoft Teams uygulaması üzerinden "Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri" temalı etkinlik düzenlendi. 



Çevrimiçi olarak düzenlenen etkinliğe Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Hale Karayer, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Alaettin İşeri, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Demet Topal Koç, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

 

Etkinlik, Kırklareli Üniversitesi Teknokent Genel Müdürü ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Selin Özden’in açılış konuşması ile başladı.  Etkinliğin ilk sunumunda Teknoloji Transfer Ofisi personeli Öğr. Gör. Dr. Yıldız Uygun Cebeci tarafından “Kırklareli Üniversitesi Fikri Sınai ve Mülkiyet Hakları Süreçleri” hakkında bilgilendirme yapıldı. Sonrasında Giz Patent kurucusu Arif Afkan tarafından “Patent ve Faydalı Model Tescil Süreçleri” ile ilgili sunum yapıldı.

 

Haber / Erdal AYDIN