Okulların genel durumu değerlendirildi

Kırklareli’de Ortaokullar Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Vali Birol Ekici’nin başkanlığında yapıldı. Toplantıda; Kırklareli’nin LGS istatistikleri ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında yapılması planlananlar görüşüldü.

GÜNDEM 5.08.2022 13:33:00 0
Okulların genel durumu değerlendirildi

Kırklareli’ndeki resmi ve özel okulların genel durumunun değerlendirildiği toplantıya Vali Birol Ekici’nin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan, İl Milli Eğitim Yöneticileri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri/İlçe Milli Eğitim Yöneticileri ve resmi özel tüm ortaokul müdürleri katıldı. 


LGS İSTATİSTİKLERİ DE GÖRÜŞÜLDÜ


Toplantının açılışında konuşan Vali Ekici, “Ben de sizler gibi heyecanlıyım, önümüzdeki yıl neler yapabiliriz, iyiyi güzeli nasıl yakalayabiliriz, bunu sizlerle konuşmak ve önerilerinizi dinlemek isterim” dedi. Toplantıda; Kırklareli’nin LGS istatistikleri ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında yapılması planlananlar görüşüldü.


OKUL MÜDÜRLERİNİ DİNLEDİ


Vali Ekici, okul müdürlerini tek tek dinleyerek gerçekleştirdikleri çalışmaları ve okul bazında planlananları dinledi. Paylaşılan öneriler için teşekkür eden Ekici, “Okul boyunca daha çok kitap okumam gerektiğini hep düşünmüşümdür. Çocuklarımızı bu yönde de teşvik ediniz” diyerek 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başında tekrar toplantı yapacağını duyurdu ve okul müdürlerinden stratejik planlarını hazırlamalarını istedi.


Haber / Furkan DURAN